![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Öğrenci 1 : Lan versene kalemimi ,
Öğrenci 2 : Hadi lan o benim kalemim vermiyorum Öğrenci1 : Vericeksin ya hırsız kalemimi ver , Öğretmen : İşttt birbirinizle düzgün konuşun bakiyim bak sınıftan banlarım sizi Öğretmen yazılıları okuyor , 1. kağıt : Hmm evet doğru 10 puan , 10 puanda bundan... 2. Kağıt : az önce verildi bu konu yeter ya arama yapmadan cevap yazmayın kilitli 3. Kağıt : Bak bundada aynı konu ben size kuralları okuyun demiyormuyum kilitli Öğretmen sınıfta ve bir öğrenci geliyor koşarak Öğrenci : Öğretmenim bahçede kavga çıktı , Öğretmen : Banla hepsini Öğrenci : Anlayamadım öğretmenim Öğretmen : He şey doğru senin banlama yetkin yoktu dimi ,konuyu kilitle ahmete haber ver Öğrenci : Öğretmenim iimisiniz ne konusu ne kilidi ne ahmet i bizim sınıfta ahmet diye biri yok zaten , Öğretmen : Ofss şey pardon tmm sen git ben geliyorum. Forumda adminlik yapan bir öğretmen Adminlerden asistanlık isteyince asistanlık işin çok uzarya hani birde kızarlar Öğrenci : Öğretmenim hani beni spor kolu başkanı yapıcaktınız Öğretmen : Başvurunu yaptın mı Öğrenci : Evet Öğretmen : Ben size başvuru yaptıysanız asistanlık istemek yok kızarım demedim mi Öğrenci : Anlayamadım öğretmenim ne asistanlığı , siz öyle bişey demediniz, Öğretmen : Nasıl demedim forum kurallarını ve mod başvurusunu okumadın mı Öğrenci : Öğretmenim ne diyorsunuz hiçbirşey anlamıyorum Öğretmen : Şey ya anla işta başkanlık istemek yok demedim mi ben sana başkanlık kurallarını okumadın mı otur yerine , Öğrenci : ama öğretmenim Öğretmen : Sus birde karşılık veriyor 2 gün banlısın Öğrenci : Öğretmenim ban ne demek Öğretmen : Neyse boşver sen banın ne demek olduğunu, otur yerine ve dersine çalış hadi Bekçi ile Öğretmen arasında geçen konuşma Bekçi : Hayırlı sabahlar öğretmen bey/hanım Öğretmen : Hayırlı forumlar bekçi efendi Bekçi : Ağğğyyy anlayamadım Öğretmen : He şey pardon sana da hayırlı sabahlar Müdür ile müdür yardımcısı arasında geçen konuşma , müdür bir forumun admini yardımcı ise bir forumda yönetici M.yardımcısı: Buyrun adminim pardon müdürüm beni çağırtmışsınız. Müdür : Gel bakalım içeri M.Yardımcısı : Buyrun , Müdür : ben sizi kaç kere uyardım yönetici olmanız üyelere istediğiniz gibi davranma hakkını vermez M. yardımcısı : Şey pardon anlayamadım siz OnUNdamı adminisiniz. Müdür : Ne admini ne zırvalıyorsunuz. M.yardımcısı : Ama üyeler ve yöneticlikten bahsettiniz Müdür : Siz bana ne bakıyorsunuz anlayın işte yardımcı olmanız öğretmenlere istediğiniz gibi davranmanız anlamına gelmez M.yardımcısı : ama bazı üyeler var ki ayy şey öğretmenler çok anlayışsızlar Müdür : O tür üyeleri bana bildirin ban cezası verelim M.yardımcısı : Aaa artık okulda da mı ban cezası var? Müdür : Ya ofss sen ne salak kadınsın be yok öyle bişey yanlış söyledim anla işte.Hadi çık şimdi odamdan M.yardımcısı : Siz benle ne biçim konuşuyorsunuz yöneticlikten ofss pardon M.Y dan istifa ediyorum. Müdür : Cehennemin dibine kadar yolun var süresiz bannnn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12099
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() bu öğretmen çok forum siteleri geziyo galiba..
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
öğretmen | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 1 | 02-08-2008 11:29 AM |
Öğretmen | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-07-2007 07:25 AM |