![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Teşekkür Etme: 18 Thanked 70 Times in 47 Posts
Üye No: 41076
İtibar Gücü: 1423
Rep Puanı : 3510
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() hatce kız kışlıkları çıkardın mı
+yok bey yazlıklar yeter bize fakir fukara bulup kışlıkları dağıtalım -niye gız dellendin mi +yok bey televizyon küresel ısınma var diyor heryer ısınıyormuş buzullar bile erimiş. +abi küresel ısınma var ya o yalanmış -hadi len kim dedi +olum bizim fizk profesörü söyledi aslında karesel ısınma varmış +abi deli uykum geldi ben biraz uzanayım -o zaman küresel ısınma falan yalan +ne alaka lan - e sen uyayacaksın bide ayılar küresel ısınma yüzünden uyuyamaz diyorlar. + küresel ısınma hakkında ne düşünüyorsun? - bırak yaa sobanın yerini tutmuyor... + evet ayşe, say bakalım mevsimleri. - ilkyaz, yaz, sonyaz, yazımsı. +afferim evladım. otur beş. + abi dondum yaa hava cok soguk, biraz daha odun atsak sobaya. - ne odun atması lan ac su camları. + abi sacmalama icerisi zaten soguk - ac dedim sana + tamam acıyorum, actım - kapat simdi - bi de kuresel ısınma hızını arttırmis diyo bneler + abi boşver et gokten altın yagsa bizim basımıza armut duser - sorma gitsin kapının onunde meyva kasaları olacaktı kap gel. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Küresel Isınma | RebelliouS | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-09-2007 04:28 PM |
Küresel Isınma Hızlanıyor / 11 Temmuz | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-11-2007 12:30 PM |
Küresel Isınma Akdeniz`i Vuracak | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-05-2007 02:29 PM |
Küresel ısınma küresel kıtlık getirecek | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 2 | 12-04-2006 11:41 PM |
Küresel Isınma Hastalık Yayıyor | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-07-2006 10:56 AM |