![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 230 Thanked 549 Times in 244 Posts
Üye No: 12537
İtibar Gücü: 1951
Rep Puanı : 27440
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Kelime: Dip
- Zıkkımın neyi deriz??? - Zıkkımın kökü.. - Zıkkımın Kökünün kökünü al! - Hıımm.. Zık!!? - Hönk?!! (Topluluk Kopar) Kelime: Çiçek - Burnunla ne yaparsin? - Karıştırırım - Puuahhaa Kelime: Gardiyan - Ya hani kapalı bi mekanda çalışıyorlar - Bekçi - Ya hayır ya, hani herkes korkar bunlardan - Patron, müfettiş - Ya geri zekalı mısınız bee,... Hani düdükleri vardır? - Antrenor?? Hakeemmm?? - Ulen öküz herifler - Sen kime öküz diyon ya...... Kelime: İstiklal Marşı Anlatan(kız): - Yaaa.. hani bizim için çok önemli en önemli şeylerden biri.. Cevaplayan(erkek): - Bekaret?! Kelime : Sanatçı - Hani bööle Tarkan gibi bisi... - **** !! - Ayy çok hayvansın murat.. Kelime: Kokteyl - Bazıları evlenmeden önce verir - ???!!!??? Kelime: Bodur - Akdenizin bitki örtüsü nasıldır? - Maki - Peki nasıldır yani? - Kışlar ılık ve yağmurlu... - Puhahaha...!?! Kelime: Kafeinsiz Kahve (Son saniyeler) - Yuhhh be, bunu nasıl anlatacam. pas. (Zaman biter) - Kelime neydi? - Kefensiz kahpe... - Neeee??? - Pardon,.. kefensiz kahve... (Digerleri karta bakar, grup kopar) Kelime: Dergah - Hani böyle insanlar ulvi bir amaç için bir araya gelir aynı mekanda - Satanist ayinleri - Çarpılırsın valla - Ha tamam trafo - Ohaa.. ( Topluluk iptal ) Kelime: Telepati - Hepimizde var çalar ya da hani izleriz biz bunu, hatta aynı başlayan bi program var iğrenç falan...... - Telefon televizyon televole tele? - Tamam, ... bi de kedilerin ayağina ne denir; kes birleştir onları... - Volepati? - Yuhhh!! Kelime: Uçak - Havada uçar ya.. - Leylek - Yok bunun kanatları var - Ulen leyleğin yok mu? Kelime: Kabarmak - Abi, şimdi maddeler ısınınca nolur - Genleşir - Ha tamam, şimdi pasta yapmak için ne lazım - Krema - Başka, pastanın eski hali ne oluyo - Kek - Tamam, simdi annen kek yapıyo, diyo ki bu kek artik "bisey oldu,...alıyım " diyo... Ne der orda, genleşme anl----- geliyo - Genleşti - Hayır lann,... Genleşti anl----- geliyo... - Eeee genleşti işte - Ulan senin anan bu kek genleşti artık alıp yiyelim mi diyo ??? 5 sn sessizlik - Eveet... - Ben oynamıyom bunla yaa... Kelime: Yoyo - Ya simdi hani böyle var ya... Hani böyle aşağı yukarı sallarlar... Bi dakka ya, ben burda anlatırken sen benim telefonumu mu karıştırıyosun!!!!! - yoooo - Hahhh şimdi alın bu heceyi ikiyle çarpın! - Yo-yoooo!!!!! - Aferim lannn... Kelime: Horoz - Hani abi gece yatarız, sonra dalarız... yaniiii, nasıl anlatsam... - Rüya mı abi? - Yok değil... Hani sonra işe gitmeniz gerekir.. - Uyanırız.. - Hahhhh,... Nasıl uyanırız abi.??? - Telaşla uyanırız, geç kalmışızdır, alarmla uyanırız..... Sürer gider bu. (Uzun sure sessiz kalır, kasılır eleman.....) - Amannnn ne kasıyorum ya,... Civcivin babası!! . - Horozzzzz!. - Tam isabet.. Kelime : Uyurgezer Kız : Bak hani ben gece yataktan kalkıyorum dolaşıyorum, yemek yiyorum, ama naap''''tığımı bilmiyorum filan. Erkek : (Suratına bakarak) Ohaa! obez!!! (Topluluk : mu-hah-ha-ha) Kız : İğrençsin,... konuşmuyorum.. Kelime : 1 Nisan - Abi, 31 Mart''''tan sonra ne gelir ? - 32 Mart - Harbiden bravo yani... Senin gibi lama''''dan başka cevap beklenemezdi zaten.. Kelime : Cin Tonik - İnle kim top oynar? - Ciinnn! - Yanında ne iyi gider? - Toniiik! Kelime : Sümüklü Böcek - Hani bi hayvan var spiral şeklinde bi kabuğu var. - Salyangoz - Hah ona cok benziyo. Ama sen nezle olunca ne akar burnundan - Sümük - Evet evet bu salyangoz benzeri hayvanda bundan var - Nası yani hayvanın sümüğü mü var? - Evet. karafatma nedir? - Hamamböceği - Hah 2. kelimeyi kes - Böc - Yok yok kelimenin tamamı - Hamamböc - Allah belanı Kelime : Vazelin - Hani abi böle yüzüne de sürersin kıçına da sürersin?.... - Vazelin!!!!!! Holeeeeyyy Kelime : Beşik - Hani alttan titretiyosun yavruyu? - ??!!!! kelime: gölet imp: abi hani dört tarafı karayla çevrili dino: göl imp: hah bu işte onun küçüğü dino: leğen -------------------------------------------------------------------------- kelime:resepsiyonist dark moon:ya şimdi otellerde kimle muhattap olursun? karakedi:resepsiyon? dm:hah tmm oradaki herif k:ay neydiiiii resepsiyoncu?? dm:ya hayırrrrr k:resepsiyoner? dm:ay hayırrrrr ya biz hangi şehirde yaşıyoruz? k: ortaçağ??** dm:ne diyon kızım şehir be şehir k:haaaaaa istanbul dm:tamam ilk 3 harfi kes resepsiyona ekle k:resepsiyonistanbul? dm:ayyyyy!!!* neyseki saniyeler sonra -------------------------------------------------------------------------- kelime:cin tonik -inle kim top oynar? -ciinnn! -yanında ne iyi gider? -toniiik! -------------------------------------------------------------------------- kelimeumuklubocek -hani bi hayvan var spiral $eklinde bi kabugu var -salyangoz -hah ona cok benziyo.ama sen nezle olunca ne akar burnundan -sumuk -evet evet bu salyangoz benzeri hayvanda bundan var -nasi yani hayvanin sumugu mu var -evet.karafatma nedir? -hamambocegi -hah 2. kelimeyi kes -boc -yok yok kelimenin tamami -hamamboc -allah belani versin senin be -------------------------------------------------------------------------- kelime: kav -abi şimdi kibritin üstünde ne yazar - ateşle yaklaşma - hayır allaan belası, o tüp kamyonunda yazar, sööle ne yazar? - haa, taam hatırladım, vasati 40 çöp yazar - skerim oynamıyorum ben bu adamla -------------------------------------------------------------------------- kelime: kanis erkek: bahceye baglanan sadik 4 ayakli eleman varya kiz: kopek erkek: heh, onun kucuk ve sirin olani. kiz: doberman. erkek: oeehh -------------------------------------------------------------------------- (kelime: eskisehir) anlatan denyo: hani porseleniyle unlu bi yer vardı hani .. hakem kisi: cuss ayı cuuuuuss porselenle ne alakası var dallamaaa muhahahahhaaahhaahh dinleyen hiyar: e eskisehiir anlatan denyo: e bildi iste eheheheh salaahh bildi iste muhaahaaah hakem: ulan ikinizi birden... -------------------------------------------------------------------------- kelime:şık cednanın eşi ona dönüyor ve... s:hayatım hani sen hep öylesin ya cednaluciferinirli,asabi,hırçın,dağınık?? s:yok ya hani öyle değil işe giderken cednalucifer:güzel,bakımlı,şık -------------------------------------------------------------------------- kelime:çiçek -burnunla ne yaparsın? -karıstırırım -puuahhaa -------------------------------------------------------------------------- - buse ben kime hastayım? - can? - tamam. ben kedi olıyım neye ulaşamazsam mundar derim? - cana? - ya bırak şimdi canı. hani senin neyin 5 para etmez? - ciğerim? - birleştir. - can ciğer! - whopps -------------------------------------------------------------------------- kelime:heves çilek : kızla oglan sevişir, oğlan neyini aldı derler. grup : o haaaa..o ne lan? ceren: bekaret, bekaretini aldı derler çilek: ya hayır, hani türk filmlerinde falan oğlan kızı elde eder ya, sevişirler falan, neyini aldı derler. biri: havasını aldı derler. çilek kızarak kartı masaya atar: anlamıyosunuz ya. milletin gülmekten gözler kızarmış... -------------------------------------------------------------------------- kelimeu f: temel içeceğimiz? a: bira! f: hayır.. a: votka? rakı? f: abi insan gibi düşün.. a: haa, su. -------------------------------------------------------------------------- kelime: karper -sabahları kahvaltıda yediğimiz beyaz şey nedir? -peynir -hah tamam onların üçgen olanları var ya... -üçgen peynir -onların işte bi adı var -..... -kışın ne yağar? -kar -birleştir -kar peyniri!!!! -ı ıh.. ingilizcede yüzde nasıl denir? -percent -tamam ilk hecesini al karla birleştir -karcent!! -ilk hecesi yaw -haaaa perkar!??!??!?!!!!?!? -------------------------------------------------------------------------- kelime: real madrid terra: ya olm hani raul, figo falan oynuyo burda?!.. yahoumba: la ne biliim olm izlemem ben dizi mizi.. -------------------------------------------------------------------------- kelime: gebelik testi -sen evlendin farzet -tmm - 2-3 yıl sonra neye karar verirsin mesela? - çocuk yapmaya - hıh, tamam şüphelendin ne yaparsın - boşanırım grup: ohaaa bi süre kahkaha molası - kızım çocuk olayından şüphelendin ne yaparsın - hamilelik testi - tmm eş anlamlısı - ya bana eş anlamlısı deyip durma bulamıyorum - ee ne diyim, eş anlamlısını sormuşlar ve kelime bulunamaz -------------------------------------------------------------------------- kelime: alaattin cakici c: turkiyede bunlardan cok var -: ..... c: kanun kacagi i$te. -: ? c: duvara civiyi nasil monte edersin? -: cakarak c: bunu yapan adam? -: cakici? c: tamam, soyadi bu olan bi kanun kacagi -: abdullah cakici? c: oyle degil!!! -: ibrahim cakici? mahmut cakici? c: kimin sihirli lambasi var?? -: alaattin cakici -------------------------------------------------------------------------- kelime : 1 nisan baldoz : abi 31 mart'tan sonra ne gelir ? trislassis: 32 mart (grup iptal) -------------------------------------------------------------------------- kelıme ekmek contax : bız eve gıderken sen hep sorarsın bende o yok ama pasta var derım broken : photoshop contax : oha oha,somun somun olur,baston olanı da var broken : odun contax : odun sana gırsın __________________
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 12 Thanked 40 Times in 22 Posts
Üye No: 25768
İtibar Gücü: 1489
Rep Puanı : 2008
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() f: temel içeceğimiz?
a: bira! f: hayır.. a: votka? rakı? f: abi insan gibi düşün.. a: haa, su. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
tAbU DiYaLogLaRı ;) | mel_i_ke | Komik Şeyler | 2 | 08-24-2009 01:14 PM |
Tabu | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-14-2008 08:20 AM |
Tabu Diyalogları [Bakmayan Acayip Üzülür] Yarılacaksınız! | BooROCK™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-08-2006 06:02 PM |
tabu | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 4 | 06-04-2006 09:17 PM |
Tabu | ๏๒รєรรเ๏ภ | Eskiler (Arşiv) | 5 | 04-30-2006 06:29 PM |