![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 230 Thanked 549 Times in 244 Posts
Üye No: 12537
İtibar Gücü: 1952
Rep Puanı : 27440
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bir garipliktir başımda Nedendir bilemiyorum Hep solgundur şu cemalim Nedendir bilemiyorum Her dem çile payım oldu Derde düşmek huyum oldu Yaşamaksa kıyım oldu Nedendir bilemiyorum Gönül açtım elem gördüm Dostlarımdan zulüm gördüm Canlı vanlı ölüm gördüm Nedendir bilemiyorum Ne belalar geldi başa İsyan kalkmadım haşa Çektim derdi baştan başa Nedendir bilemiyorum Nerdeler hısım akraba Demek yaşamak boş çaba İnsanlar olmuş akbaba Nedendir bilemiyorum Ne kadar değişmiş dünya Kayboldu o pembe rüya Unutulmuş edep haya Nedendir bilemiyorum Saygı ve sevgi bir kenarda Duyan olmazki ağlarda Garip hep sızlar sığlarda Nedendir bilemiyorum Ölümü hatırlayan yok Acep bu hal nereye dek Ayaklar baş başlar ayak Nedendir bilemiyorum Garip Şahin bir pervane İnsanlar olmuş divane Merhamet yenilmiş kine Nedendir bilemiyorum
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Nedendir bilmem ki, aşksız şiirler revaçta | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-01-2008 05:21 PM |
Nedendir | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-06-2007 11:23 AM |
Gripten sonra başağrısı nedendir? | Karizmatix | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-27-2006 07:43 PM |
ReLaKsT YiNe yApTı yApAcAğInI buyrun xx videolar kaçmaz!!!sayısını bilemiyorum :)) | RoStWell | Adult eski arşiv | 49 | 03-28-2006 11:25 PM |