![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2835
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, DSP kontenjanından CHP Balıkesir 1. sıra adayı gösterilen Prof. Dr. Hüseyin Pazarcı ile birlikte, Balıkesir'de basın toplantısı düzenledi.
Seçimler öncesi açıklanan ve AK Parti'yi yüzde 40'ların üzerinde gösteren kamuoyu anketlerinin gerçekleri yansıtmadığını ifaden eden Sezer, söz konusu anketlerin AK Parti tarafından yaptırıldığını iddia etti. ANKETLER TARAFLI Sezer, bu anketlerin halkı yönlendirmeyi amaçladığını ileri sürerek, ''Başbakan, uçakta giderken gazetecilere, 'Aaa bak şöyle bir araştırma var' diyerek, sözde araştırma sonuçlarını açıklıyor. Diyorum ki; Atma Recep, din kardeşiyiz. Sayın Başbakan kendini darı ambarında görüyor" dedi. Sezer, gazetecilerin ''CHP ve MHP'nin koalisyon oluşturarak hükümet kurup kurmayacağı'' yönündeki sorusu üzerine, DSP'nin MHP ile koalisyon hükümeti kurduğunu ve o hükümetin büyük atılımlar gerçekleştirdiğini, ancak yapılan hizmetleri anlatamadıklarını dile getirerek ''Koalisyonlardan korkmamak lazım. Koalisyonlar uzlaşıyı getirmesi açısından dönem dönem çok yararlı işler de yapabilirler. CHP ya da MHP adına konuşmak bana düşmez ama koalisyon neden olmasın? Tabii ki olabilir'' diye konuştu.
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Referandum Koalisyonu 20 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-20-2007 07:32 AM |
Turuncu prenses koalisyonu kurdu / 17 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-17-2007 07:41 PM |
AKP-CHP koalisyonu mu hazırlanıyor? | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 2 | 07-22-2007 04:31 PM |
07/14/07 - 'CHP-MHP koalisyonu ülkeyi gerer' | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-14-2007 08:49 AM |
Baykal MHP koalisyonu için ne dedi / 23 Haziran | JeNNeT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-23-2007 02:45 PM |