![]() |
![]() |
#1 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2549
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() JULIO IGLESIAS, İSTANBUL ARENA'DA VERDİĞİ KONSER SONRASINDA İLGİNÇ AÇIKLAMALARDA BULUNDU.
Julio İglesias, İstanbul Arena'da verdiği muhteşem konser ile İstanbullu müzikseverleri bir kez daha büyüledi. Konserine "Şimdi sizleri annelerinizden, anneannelerinizden çok iyi bildiğiniz bir zaman tüneline sokacağım sizleri" sözleriyle başlayan şarkı aralarında ilginç açıklamalarda bulundu: * Benim için Türkiye her zaman çok farklıdır. Ülkenizin bulunduğu konum itibariyle çok önemli bir köprüsünüz. Yıllar sonra tekrar burada olmak çok güzel bir duygu. * Hiçbiriniz doğmamıştınız ben İstanbul'a geldiğimde. Eskiden sahne öncesi seks yapardım; hatta sahne sonrası da yapardım. Ama artık öncesi yapıyorsam bilin ki konsere çıkamam. Eğer konsere çıkıyorsam da sahne sonrası da yok bu sefer. Çünkü konsere her şeyimi vermiş oluyorum. Yani bu akşam seks yok. Tekin: Julio her zaman buradayım senin için "Hepinizin ailesi çok iyi bilir eski performansımı" diyen Iglesias'ın sözleri konseri izleyen hanımları coşturdu. Ön sıralarda oturan Özlem Tekin ayağa kalkarak "Her zaman buradayım, senin için" diye bağırdı. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Galatasaraylı Dilara ve sevgilisi seks öncesi kendilerini çekmişler sesli, yepyeni | kasif76 | Türk Video | 1 | 07-27-2009 11:05 PM |
22 Temmuz Öncesi Uçaklarda Yer Yok/19 Temmuz | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-19-2007 08:57 AM |
07/16/07 - 'Sahne Öncesi Seks Yapardım' | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-16-2007 10:36 AM |
Düğün öncesi dinozorları 1 milyona sigortalattık / 14 Temmuz | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-14-2007 10:53 AM |
Seks öncesi temizlik rehberi | pinkflower_15 | Eskiler (Arşiv) | 6 | 04-26-2006 07:01 PM |