![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 24 Thanked 7 Times in 7 Posts
Üye No: 43644
İtibar Gücü: 1367
Rep Puanı : 360
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() gElL GiTmE bEbEğiM bEnİ tErKeTMe..
ÖlÜRüMm sEnSiZz BeNi BiR kÖşEyE iTmEE.. bEn İsTeDiMm AmA sEnSiZ bİrR HiÇiMM.. BeBeĞİm bEbeĞiM NoLUrR BırAkıP gİtMee ......................................Bu, sana ...............................Son siirim ey yar.! ........................Bil ki; bir daha sevemem, ................Sevilmemde oyle, kolay kolay. ...........Hem terkedilmemde dolayisiyla,. ....Ama sunuda anla: yasayamam.! Gamsiz olamam,bosverip gecemem. ....Gezerim deliler gibi kndmdn uzak ...........Arada bir suurum yerine gelir belki. .................Belki aglarim, belki kufrederim.!! .........................Belkide hic gelmez bile.!! .................................Yoktu ki derim, ........................................Silerim.! Bu gece de yine bana Sana iyi ******* demek düştü. İyi ******* kalbimin sahibi İyi ******* aşkların en tatlısı,görkemlisi İyi ******* soğuk *******imin ateşi iyi ******* canımın diğer yarısı İyi ******* sevgilim seni çok seviyorum. Kuytu köşelerim var ya benim Bir tek senin bildiğin, Yanlızlığımda savaştığım Çaresizliğimde boğuştuğum Sularında hayallerimi yüzdürdüğüm.. Artık umutsuzluğu gömdüm Her bir köşesine. Acılarımız mahkum olsun diye. Özgür bıraktım düşlerimi Gerçekleşmese bile kanatlansınlar diye. İçten attım kahkahalarımı Hüzünler utanıp, gözyaşına dönüşmesin diye. Ve en önemlisi bir tanem Ulu orta bağırdım seviyorum diye Tüm dünya, yer gök şahit olsun diye...
MyTBuSTeR Resim Galerisi..!! Herkes Aynıyken Ben Farklıydım Şimdi Herkes Farklı Ben Yine Aynıyım..!! Ben Haraç,Mezat Satılmışım Hep Bir Kenera Atılmışım Ben Senden Yana Yılmışım Yıkılmışım Dağılmışım Yıkılmışım Dağılmışım..!! 17.07.2004 18.09.2005 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|