![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 24 Thanked 7 Times in 7 Posts
Üye No: 43644
İtibar Gücü: 1366
Rep Puanı : 360
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Serbest bırakıyorum tüm duygularımı,
Göz yaşlarım sessiz ve derinden içime akıyor. Toplayıp birer birer onları, Sessizce kucağına bırakıyorum. Hayallerim yarım yamalak. Külrengi bir dargınlık hâlâ yanı başımızda duruyor. Gitmem gerekiyor ,diyorsun. Başka bir şey çıkmıyor dilinden. Ve gidiyorsun. Beni yarım hayallerimle baş başa bırakarak gidiyorsun. Dönüp ardından bakamıyorum, gitme diyemiyorum. Eteğinden birer birer yenik sevdamız dökülüyor. Salonun orta yerinde beni bir başıma bırakıyorsun. Göz yaşlarım bir bardak gibi yerde kırılıyor. Ağlamıyorum ve ağlamayacağım bu gece. Ezgiler beni Ege’de bir yakamoza götürüyor, Işıl ışıl bir deniz,gece ve sen. Uyandırılmak istemiyorum bu gece. Ama yarım kalan her şey öksüz bir çocuk gibi susmak bilmiyor. Gece kanıyor. Sokaklar gül rengine bulanıyor. Dilsiz insanlar müziğe eşlik ediyor, Bende onlara. Yanı başımda hâlâ sen varsın. Müzik bitiyor. Kalkıp beraberce çıkıp gidiyoruz. Şimdi buruk vedalar ellerimizde başı boş dolaşıyor. Yakamozdan sisli sokaklara sızıyorum sensiz. Dargın bir yürek ve içime akıttığın hasretin zehriyle, Bir başıma ağLıyorum....
MyTBuSTeR Resim Galerisi..!! Herkes Aynıyken Ben Farklıydım Şimdi Herkes Farklı Ben Yine Aynıyım..!! Ben Haraç,Mezat Satılmışım Hep Bir Kenera Atılmışım Ben Senden Yana Yılmışım Yıkılmışım Dağılmışım Yıkılmışım Dağılmışım..!! 17.07.2004 18.09.2005 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 0 Thanked 9 Times in 2 Posts
Üye No: 43417
İtibar Gücü: 1353
Rep Puanı : 478
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() sevmeyen için döktüğün her göz yaşı heba olur....seven için ağlarsan değer bulur o göz yaşları...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 24 Thanked 7 Times in 7 Posts
Üye No: 43644
İtibar Gücü: 1366
Rep Puanı : 360
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Çok Haklısın Güzel Söz
![]()
MyTBuSTeR Resim Galerisi..!! Herkes Aynıyken Ben Farklıydım Şimdi Herkes Farklı Ben Yine Aynıyım..!! Ben Haraç,Mezat Satılmışım Hep Bir Kenera Atılmışım Ben Senden Yana Yılmışım Yıkılmışım Dağılmışım Yıkılmışım Dağılmışım..!! 17.07.2004 18.09.2005 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yarın Ağlamayacağım | mystical_waynak | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-19-2007 08:14 PM |
Ağlamayacağım Yüreğimdeki Acıdan | didoş | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-14-2007 10:11 AM |