![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2288
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Pusulalar
çölde bir deve üzerindeyim çırılçıplak serabını görüyorum nil sularında yıkandık gece gündüz seviştik bir tarafımız zenci bir tarafımız beyaz acıktık kutuplarda balık avladık altı ay gece altı ay gündüz bütün kadınları manastıra kapattılar erkeklere köle yaptılar güzelliğini mekkede kapattılar aşkımızı yasak ettiler ettikleri gibi şarabımıza beyoğlunda rakkase oynuyor yılan gibi süzülüp sarılıyor boynuma sabaha kadar sahil kıyısında sevişmişiz sonra sonra öldürdüğümüz çocuklar geliyor aklıma hürriyet anıtına çıkıyorum bağdata atıyorum kendimi amerikan askerinin gırtlağını sıkıyorum annesini görüyorum gözlerinde gökyüzüne küfürler savuruyorum usul usul çaresiz ağlıyorum taş sopayla üzerlerine yürüdüm parçaladılar bedenimi bağdatta bir parçam tikritte bir parçam felluceye dağıldım şehir şehir ayaklandım yürüdüm üzerlerine bir sabah uyanıyorum moskova metrosunda buluyorum kendimi güzel kadınlar geçiyor ünümden biri sevdiğime benziyor otel odasında doyasıya sevişmişiz yollara attım pusulasız kendimi bir yudum şarap bir yudum şiir yazıyorum alın yazıma |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Pusulalar | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-07-2007 09:03 AM |