![]() |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Teşekkür Etme: 32 Thanked 56 Times in 49 Posts
Üye No: 39171
İtibar Gücü: 1850
Rep Puanı : 3277
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() NBA ekiplerinden Orlando Magic forması giyen (A) Milli Basketbol Takımı'nın tecrübeli ismi Hidayet Türkoğlu, Avrupa Şampiyonası Finalleri öncesi iddialı konuştu.
Hidayet Türkoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2 yıl aranın ardından yeniden milli formayı giyecek olmanın heyecanını yaşadığını belirterek, ''Benim için milli forma hep farklı olmuştur. Kulüp takımlarına benzemez. Yeniden bu heyecanı duyacak olmaktan dolayı çok mutluyum'' dedi. Mehmet Okur ve kendisinin takıma katılmalarıyla Avrupa Şampiyonası Finalleri'nde takımdan beklentilerin en üst seviyeye çıktığının farkında olduklarını anlatan milli oyuncu, ''Yıllardır yaptığım gibi kendimi en iyi şekilde hazırlayıp, yapabileceğimin en iyisini yapıp, takımıma faydalı olmak istiyorum. Geçen sene Dünya Şampiyonası'nda başarılı bir dönem geçiren arkadaşlarımız ve bizim de katılımımızla iyi bir hava yakalamayı ümit ediyoruz. İnşallah beklenen başarıyı elde edeceğiz'' diye konuştu. Hidayet Türkoğlu, Avrupa Şampiyonası'ndaki hedefleriyle ilgili ise ''Ben hep söylüyorum, benim bulunduğum takım her zaman finali hedefler. Bu motivasyonu arkadaşlarıma sağlamaya çalışacağım. Bu havayı yakalarsak, şampiyon olmamak elde değil'' ifadelerini kullandı.
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 32 Thanked 29 Times in 24 Posts
Üye No: 43307
İtibar Gücü: 1769
Rep Puanı : 7482
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() bayağı iddialı konuşmuş ama hheee
![]()
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Erdoğan çok iddialı konuştu | TυяKѕ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-08-2008 11:34 AM |
Tütüneker iddialı konuştu | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-22-2008 10:31 PM |
Yunanlı futbolcular iddialı konuştu | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-16-2007 07:49 PM |
Arda iddialı konuştu! | sparki | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-04-2006 07:49 PM |
Renault pilotları iddialı konuştu | amfibik | Eskiler (Arşiv) | 1 | 08-23-2006 01:54 PM |