![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2835
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız varMemur sendikasıyız-hep yaptık güç birliği
Vatanın dört yanında-sağlıyoruz dirliği Görevi tamamlarız-değişik misyonumuz Geçmişten geleceğe-çünkü soyumuz Oğuz Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var Türkiye’nin bugünü-yarına sahip çıkma Kavgasını veririz-hor gözle sakın bakma Milli Eğitim için-politika ürettik Vatanın dört yanında-haksızlığa hükmettik Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var Yurdun yarını için-bütün gençlerimize Milli değer kavrattık-biz son verdik krize 21. yüzyıl-ilim ve irfan çağı Mutluluğa sokarız-ulaşılan her bağı Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var Ezberci eğitimin-esir aldığı kütle Bizle huzur bulacak-sona erecek çile Bilimin ışığıyla-aydınlanmayan ruhu Sevgiyle sarıyoruz-bizler olmuşuz uhu Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var Milli olan değere-hep sahip çıkıyoruz Boynu bükük durmayız-ışığı yakıyoruz Eğitim çalışanı-bilgiliyiz şuurlu Varlık sebebimiz var-kalplerde hüner dolu Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var Biz yetiştiriyoruz-yaparız yatırımı Tarih bilen ders alan-çalıştırırız hamı O körpe beyinlere-vatan millet sevgisi Daim yerleştiririz-yaşatırız bu hissi Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var Düşünen çalıştıran-büyük bir sendikayız Öğretmen hizmetleri-memur müdür genci kız Her gün çoğalmaktayız-akıl ruh kalp ve beyin Eğitim ordusuyuz-buna maşallah deyin Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var İç ve dış tehditlere-karşı koyar dururuz Bölen parçalayanı-yaşatmayıp vururuz Bütün enerjimizi-hepten ettik seferber Geçmişten geliyoruz-duyulur yurtta haber Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var Kökümüzden kopmadık-yola çıktık önceden Dış mihraklar vız gelir-hemen davrandık erken Kalplerimizde ülkü-saygı sevgiyle dolu “Ben değil biz” diyoruz-hepten kapladık yolu Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var Türk çocuğu gençleri-yetiştirmek gayemiz Haini affetmeyiz-karşımızda çöker diz Katılımcı Sendika-bilinsin atılımcı Bizlerle birlik oldu-anne baba ve bacı Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var Bölücü yıkıcılar-bulunmaz aramızda Bu durduğumuz yerde-güneşle dolar oda Gelişen geliştiren-kendini aşabilen Toplum kuruluşuyuz-dilimizde ilim fen Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var Bizim demokrasimiz-benzer kılcal damara Uğratmamak gerekir-sıkıntıya dumura Bir siyasi partinin-değiliz uzantısı Ruhlarımız birleşti-çok sağlamdır çatısı Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var Türkiye dendiğinde-yüreği kanatlanan Birliğe açık toplum -biziz yurt için yanan Bölen ve parçalayan-tutmasın elimizi Asla taviz vermeyiz-affetmeyiz hiç sizi Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var Vatanın üzerinde-oynanan oyunları Hepten önleyeceğiz-kırarız boyunları Bayrak toprak devlet bir-böyle bilinmelidir Bir tehlike anında-öne gelinmelidir Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var Değer verdiklerimiz-en önemli mefkure Bilinsin öğrenilsin-bu bayrak düşmez yere Tehditler yıldıramaz-çekin senaryonuzu Kalp ile ruhunuza-toplu basarız tuzu Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var Yüzyıllardır oynanır-Türk’e karşı bir öfke Soyunuzda özür var-çıkmaz sizlerden leke Türkiye’nin durumu-içimizi sızlatır Her gün çomak sokarlar-kabul etmeyiz hatır Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var Şu ölü toprağını-kaldırın üstünüzden Aymazlık aldırmazlık-böyle yapmadı deden Kişi kurum olarak- kış uykusunu defet Milli birlik olmalı-topluca canım millet Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var Kuvay-ı Milliye’ nin-ruhu sarsın gençleri Harekete geçirtsin-bütünüyle dinçleri Saygılı davranmalı-aklı almayın boşa Birlikte olmalıyız-sonra bakılmaz yaşa Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var Akıllı strateji-gerçekçi adımları İleri atıyoruz-görürüz itibarı Dışarıda yazılan-çeşitli senaryolar Bize bir şey yapamaz-çakal akrep ve davar Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var O Sevr dayatmasını-hortlatmayı düşünen Mahlûklara geçit yok-solar gider yıkan ten Başı kuma gömmeyiz-yarınsız bırakmayız Atamızdan armağan-tükenmeyen volkanız Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var İç ve dış mihraklara-kalamayız tepkisiz Üste balyoz oluruz-bırakırız içte iz Timsah gözyaşı döken-tanıyoruz onları Yunan gibi olacak-bilinmeli sonları Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var Devletin yapısından-o çürük elmaları Hep ayıklayacağız-işleri kalır yarı Ne Mutlu Türk’üm diyen-insanın onurunu Hepten koruyacağız-yükselteceğiz onu Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var Köklerimiz geçmişte-hedefse gelecekte Milli kültür dillerde-gideceğiz hep öte Türkiye söylenince-yüreği kanatlanan İnsanları bekleriz-erkekler ya da bayan Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var 200 bin kişiyiz-el el gönül gönüle Ankara’dan yayıldık-belde ilçe ve ile Öğretmen Hasan yazar-o da onlardan biri Şiirimi okuyan-kalplerde tutar yeri Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ormanları bilerek-cayır cayır yakanlar Vatan hainleridir-yok edilsin o davarCiğerlerim yanıyor-yüreğim param parça
Ağaçlar yanmaktadır-tamamen oldu parça Evler ve apartmanlar-koruluk ile çamlar Altlara yıkılıyor-çöküyor bütün damlar Ormanları bilerek-cayır cayır yakanlar Vatan hainleridir-yok edilsin o davar Fatih Sultan Mehmet Han-vermiş idi fermanı Milletime sokmuştu-esenliği dermanı Ormanlarımdan bir dal-onu kimler keserse Başını uçururum-demişti dikkat sese Ormanları bilerek-cayır cayır yakanlar Vatan hainleridir-yok edilsin o davar Aynı anda dört yerde-tutuşmuştur kıvılcım Bunun için görülür-ayyuka çıkar acım Sıkıntıyı çekeriz-bize bunu vereni Vakit varken sallandır-yapmalıyız freni Ormanları bilerek-cayır cayır yakanlar Vatan hainleridir-yok edilsin o davar Yaralanan ölenler-inleyenler feryatlar Yediden yetmişe dek-ağlıyoruz zarı zar Dinimizin emridir-dünya sonunda bile Ölmeden bir fidan dik-olmamalıdır çile Ormanları bilerek-cayır cayır yakanlar Vatan hainleridir-yok edilsin o davar Ağaçsız bir memleket-duvaksız bir geline Benzemekte biliniz-ön tarafa geline Kalk ayağa Türkiye-70 milyon bir fidan Güzelce diker ise-hoşnut olur Yaradan Ormanları bilerek-cayır cayır yakanlar Vatan hainleridir-yok edilsin o davar Sözü yabana atma-duymalısın bu sesi Birlikte aşmalıyız-hem bendi hem nefesi Öğretmen Hasan söyler-vatan bize emanet Atatürk’ten armağan-yapmayalım ihanet Ormanları bilerek-cayır cayır yakanlar Vatan hainleridir-yok edilsin o davar
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Roj TV denen kanal-derhal susturulmalı Şehit Mehmetçiklerin-hesabı sorulmalıTürk’ün düşmanı olan-vardır TV kanalı
İçi lağım kokuyor-kopartır yeşil dalı Terörü beslemekte-öldürülen insanlar Acıları çekiyor-yurdumuzda milyonlar Roj TV denen kanal-derhal susturulmalı Şehit Mehmetçiklerin-hesabı sorulmalı Hedef göstermektedir-polis ve Mehmetçik’i İçimize sokuyor-hem sıkıntı hem tiki Çapulcular yönetir-düşman hain kol kola Birlikte çıkmışlardır-bütün kahpeler yola Roj TV denen kanal-derhal susturulmalı Şehit Mehmetçiklerin-hesabı sorulmalı Danimarka Devleti-sensin bundan sorumlu Altın üstün her yanın-senin cerahat dolu Güya bize dostsunuz-dost değil puştlarsınız Size inmeler gelsin-eksilmesin yasınız Roj TV denen kanal-derhal susturulmalı Şehit Mehmetçiklerin-hesabı sorulmalı PKK’yı Irak’ta-ABD İsrailli Uzmanlar yetiştirir-bundan uzundur dili Oralardan verilir-haberler canlı yayın Dikkate aalmalıdır-duyuyor musun Sayın Roj TV denen kanal-derhal susturulmalı Şehit Mehmetçiklerin-hesabı sorulmalı Susturun şerefsizi-konuşturmayın sakın Ne yapıp ne ederek-çaresini bir bakın Kinlerini kusmasın-sıkın boğaz boynunu Öldürün yaşatmayın-aşağı alın donu Roj TV denen kanal-derhal susturulmalı Şehit Mehmetçiklerin-hesabı sorulmalı Propaganda yapan-oraya çıkanları Hesaba çekmeliyiz-işi bırakın yarı Öğretmen Hasan söyler-feryat ediyor feryat Sesimi kimse duymaz-heyhat diyorum heyhat Roj TV denen kanal-derhal susturulmalı Şehit Mehmetçiklerin-hesabı sorulmalı
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Satma sakın oyunu Bozman gerek oyunuOylar namus şereftir
Oluşturma türlü kir Varlığına sahip çık Sözünü söyle bir bir Satma sakın oyunu Bozman gerek oyunu Reyi bilinçli kullan Bu zorluğa eli ban Davranmazsan dikkatli Sonra olursun kurban Satma sakın oyunu Bozman gerek oyunu Seslenişim millete Uğramayın illete Huzur mutluluk gelsin Topluca cemiyete Satma sakın oyunu Bozman gerek oyunu Para altın kömürü Tüketme canlar ömrü Elinin tersiyle it Yağan kar gibi kürü Satma sakın oyunu Bozman gerek oyunu Gitme can göre göre Olursun yara bere Gözün ile iyi bak Atacağın yer nere Satma sakın oyunu Bozman gerek oyunu Önce düşün vatanı Uyandırın yatanı Tavrı yurttan yana koy Önleyelim talanı Satma sakın oyunu Bozman gerek oyunu Medya ile patronu Esir almışlar onu Hepsi beyaz gösterir Siyah olan şu tonu Satma sakın oyunu Bozman gerek oyunu Ahlâksız teklif yapma Gözünü oya kırpma Varlığın tehlikede Bana ne diyip çarpma Satma sakın oyunu Bozman gerek oyunu Geleceği tüketme Kendini alta itme Hep pişman olacaksın Yanlış atarak bitme Satma sakın oyunu Bozman gerek oyunu Kurtarın kendinizi İçe salma krizi Elin yana kayarsa Tarih affetmez sizi Satma sakın oyunu Bozman gerek oyunu Ortak paydayı paylaş Zorlukları hemen aş Kurtardım zannedersin Gözlerinden akar yaş Satma sakın oyunu Bozman gerek oyunu Önce kendini düzelt Sizleredir bu davet Hasan size seslenir Sevmiyor isen reddet Satma sakın oyunu Bozman gerek oyunu
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Oy verelim verelimYurdu kalkındırana
Yürekleri sarana Halk yanına varana Oy verelim verelim Terörü bitirene Tümüyle yitirene Yok edip batırana Oy verelim verelim İşsize iş bulana Esenlikler salana Ömür boyu kalana Oy verelim verelim Vurgunu önleyene Bizleri dinleyene Bulmuyorsa bahane Oy verelim verelim Zikzak çizmeyenlere Halkı ezmeyenlere Deri yüzmeyenlere Oy verelim verelim Huzurlu yaşatana Birlikte kuşatana Bencilliği atana Oy verelim verelim Rantı önleyenlere Daim dinleyenlere Sevgi dileyenlere Oy verelim verelim Hür hareket edene Çağa doğru gidene Hırsları mahvedene Oy verelim verelim Her şeyi satmayana Çökertip atmayana Dinlenip yatmayana Oy verelim verelim Mayın patlatmayana Yerde çatlatmayana Hepten atlatmayana Oy verelim verelim Hainleri ezene Üzerinde gezene Dost düşmanı sezene Oy verelim verelim Dolara tapmayana Cehalet kapmayana Zamları yapmayana Oy verelim verelim Yargıya vurmayana Ateşi sarmayana Bütünü kırmayana Oy verelim verelim Peşkeş çekmeyenlere Kazık dikmeyenlere Zehir ekmeyenlere Oy verelim verelim Gemi almayanlara Asla çalmayanlara Korku salmayanlara Oy verelim verelim Emekliyi görene Tarlaları sürene Çaba emek verene Oy verelim verelim Hasan’ı anlayana Ses verip çınlayana Birliği sağlayana Oy verelim verelim
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Oyları verirseniz Yurtta oluşur krizYalanı konuşana
Batı’ya danışana Zoru görüp şaşana Oyları verirseniz Yurtta oluşur kriz Servetleri satana Vatandaşa çatana Bol keseden atana Oyları verirseniz Yurtta oluşur kriz Haritayla bölene Sırıtarak gülene Düşünmeyip bilene Oyları verirseniz Yurtta oluşur kriz Barışı yok edene Milleti mahvedene Arkalara gidene Oyları verirseniz Yurtta oluşur kriz Tamamen kandırana Durmadan yandırana Yurttaşa bandırana Oyları verirseniz Yurtta oluşur kriz Göz yumarsa teröre Hem de göz göre göre Yaparsa yara bere Oyları verirseniz Yurtta oluşur kriz Bu halkı inletene Masalı dinletene Alta doğru itene Oyları verirseniz Yurtta oluşur kriz Bütün kurumlar ile Oluşturursa çile Yaparsa bile bile Oyları verirseniz Yurtta oluşur kriz Halka hesap sorarsa Oluşturursa tasa Vurursa basa basa Oyları verirseniz Yurtta oluşur kriz Halk değil rantçılara Uğratırsa zarara Geçirtmemişse kâra Oyları verirseniz Yurtta oluşur kriz İstismar yapanlara Elleri çırpanlara Hırsları kapanlara Oyları verirseniz Yurtta oluşur kriz Hep egemen güçlere Oturtuyorsa yere Sebepse toza kire Oyları verirseniz Yurtta oluşur kriz Çıkartırsa gerginlik Cebi yaparsa delik Kaldıysa hepten deşik Oyları verirseniz Yurtta oluşur kriz Dini siyasi etnik Canı yapıyorsa tik Gerekmez derse etik Oyları verirseniz Yurtta oluşur kriz Yoksulluk yolsuzluğa Ya ölüye ya sağa Sarıyorsa o ağa Oyları verirseniz Yurtta oluşur kriz Borcu katlayanlara Kendi atlayanlara Bizi şutlayanlara Oyları verirseniz Yurtta oluşur kriz İcazet alanlara Saçları yolanlara Korkuyu salanlara Oyları verirseniz Yurtta oluşur kriz Hasan’a söz verene Yapmayıp da yerene Acıları serene Oyları verirseniz Yurtta oluşur kriz
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Bayrağa ve vatana-sahip çıkan bir nesil Yüzyıllar boyu yaşar-bunun manasını bilÖyle güzel eşsizsin-Atamdan emanetsin
Dünyalarda bulunmaz-bilinmelidir eşin Tarih boyu bu millet-senin için can verdi Yurda saldıranları-dipçikle yere serdi Bayrağa ve vatana-sahip çıkan bir nesil Yüzyıllar boyu yaşar-bunun manasını bil Sana yan gözle bakan-vatanımda duramaz Bizler burda var iken-hain düşman saramaz Dalgalanır bayrağım-yükselir Türk ilinde Önemini biliyor-anne baba ve dede Bayrağa ve vatana-sahip çıkan bir nesil Yüzyıllar boyu yaşar-bunun manasını bil Dalgalan şeref şanla-yükselsin Türk Devleti Uyumak vakti değil-yok edelim illeti Meydana koşmalıdır-yüz binler ve milyonlar Kendisine gelmeli-bütünüyle insanlar Bayrağa ve vatana-sahip çıkan bir nesil Yüzyıllar boyu yaşar-bunun manasını bil Atam benim savaşmış-kan dökmüşler yolunda Asla da kirletmemiş-can vermişler kolunda Bayrağım elden ele-dikilmiştir burçlara İçlerden kaybolmuştur-hem sıkıntı hem yara Bayrağa ve vatana-sahip çıkan bir nesil Yüzyıllar boyu yaşar-bunun manasını bil Bizler Türk Milleti’ yiz-sen var isen biz varız Vatan ve bayrağıma-yan bakanı oyarız Bizler söz veriyoruz-Allah’ın huzurunda Saldıran kim olursa-elleri olur yanda Bayrağa ve vatana-sahip çıkan bir nesil Yüzyıllar boyu yaşar-bunun manasını bil Kalk ayağa Türkiye-toparlan öne yürü Sensin burda yaşayan-kahramanı ve hürü Sahip çık ki yaşasın-ülke gitsin ileri Öğretmen Hasan söyler-asla yok dönmek geri Bayrağa ve vatana-sahip çıkan bir nesil Yüzyıllar boyu yaşar-bunun manasını bil
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Bir avuç çapulcuyla-karar aldı Fransa Şerefsizlik yakıştı-el kaldıran o Hans’aİşte utanç yasası-Ermeniler istedi
Fransız karar verdi-karardı bütün vadi Garp kurnazı Fransa-o dünya tarihine Kara bir leke sürdü-sebep olmuştur kine Bir avuç çapulcuyla-karar aldı Fransa Şerefsizlik yakıştı-el kaldıran o Hans’a Dört yüz bin oy uğruna-Türk Milleti’ne acı Sıkıntıyı gösterdi-kalplere soktu sancı Fransa Solakları-hani özgür Avrupa Parmağını kaldırdı-çakal akrep ve sıpa Bir avuç çapulcuyla-karar aldı Fransa Şerefsizlik yakıştı-el kaldıran o Hans’a Ermeni’yi güldürdü-kedere soktu bizi Fransa unutmayız-biliniz asla sizi Bu utanç çok rezilce-Avrupa’nın mantığı Yakalayamadınız-yüzyıl denen bu çağı Bir avuç çapulcuyla-karar aldı Fransa Şerefsizlik yakıştı-el kaldıran o Hans’a Soykırım ve rezalet-başı Fransa çeker Hesabı sorulmalı-yeniden teker teker Sırada da Pontus var-hele bir de Süryani Nerede Türk tokadı-milletim bekler yani Bir avuç çapulcuyla-karar aldı Fransa Şerefsizlik yakıştı-el kaldıran o Hans’a Hakaret zincirini-kırın ve parçalayın Bütün kararlarını-başlarına dolayın Küfür ile iftira-Fransızlara göre İşletmek gerekiyor-sallayın diyor töre Bir avuç çapulcuyla-karar aldı Fransa Şerefsizlik yakıştı-el kaldıran o Hans’a Fransa kini kustu-demokrasi beşiği Yarına çıkmak için-pekiştirin birliği Meydanı çapulcuya-sakın ola bırakma Öğretmen Hasan söyler-davran uzaktan bakma Bir avuç çapulcuyla-karar aldı Fransa Şerefsizlik yakıştı-el kaldıran o Hans’a
![]() |
![]() |
#9 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Birleşin Müslümanlar-O İsrail’e karşı Bu sesimi duymalı-il ilçe belde çarşıSavaş yine başladı-ölüm yine kol gezer
Bebek genç ihtiyarı-İsrail durmaz ezer Ateş renkli füzeler-atılıyor durmadan Lübnan işgal edildi-hiç kimseye sormadan Birleşin Müslümanlar-O İsrail’e karşı Bu sesimi duymalı-il ilçe belde çarşı Okul cami işyeri-köprü hava alanı Terörist denen devlet-yapmaktadır talanı Oyun parkı kaydırak-çocuk üstte salıncak Bombalar yağdırılır-kopar eller ve ayak Birleşin Müslümanlar-O İsrail’e karşı Bu sesimi duymalı-il ilçe belde çarşı O Güney Lübnanlılar-tarla ekin ağacı Bırakıp da kaçıyor-durum gerçekten acı Bir sürgün senaryosu-reva mı Müslüman’a Duyun dünya bu sesi-gelmezsiniz imana Birleşin Müslümanlar-O İsrail’e karşı Bu sesimi duymalı-il ilçe belde çarşı Ölüm Filistin Lübnan-hepten köşeyi tutmuş Feryatlar inlemeler-bedenleri yapar tuş Ne kuş kaldı ne hayvan-yuvaları tarumar Bombaları yağdırır-ipi kopartan davar Birleşin Müslümanlar-O İsrail’e karşı Bu sesimi duymalı-il ilçe belde çarşı Vampir kan kusturuyor-yakılan sakat kalan Binleri bulmaktadır-yapılmaktadır talan İslam coğrafyasında-zulüm üstüne zulüm Kara toprağa düşer-Karanfil ya da Gülüm Birleşin Müslümanlar-O İsrail’e karşı Bu sesimi duymalı-il ilçe belde çarşı Sadece seyir eden-insanlara yuh olsun Kalp ile beyinlere-akrep yılanlar dolsun Nerede şu insanlık-horlayıp uyursunuz Yaptığınız kahpelik-doğurtursunuz dokuz Birleşin Müslümanlar-O İsrail’e karşı Bu sesimi duymalı-il ilçe belde çarşı Uyuma arkadaşım-bugün onlara ise Yarın sıra bizlerde-dikkat edin bu sese Yazıyor Şair Hasan-anlatıyor derdini Göreve çağırıyor-kahramanı merdini Birleşin Müslümanlar-O İsrail’e karşı Bu sesimi duymalı-il ilçe belde çarşı
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Erken davran kardeşim-vatanın tehlikede Burdan uyarıyorum-kısalmaktadır vade
Terör sabah ve akşam-vurup kırar öldürür Çocuk ile gençleri-isteyerek böldürür Onlar kurşun sıkıyor-biz niçin PKK’yı İninde vurmuyoruz-geçemiyoruz çayı Erken davran kardeşim-vatanın tehlikede Burdan uyarıyorum-kısalmaktadır vade Çok güçlü değil miyiz-Amerika binlerce Kilometreden geldi-vuruyor gündüz gece Mahlûklar sınırlardan-gelip şehit ediyor Hep Mehmetçiklerimi-bakınız mahvediyor Erken davran kardeşim-vatanın tehlikede Burdan uyarıyorum-kısalmaktadır vade Yürekli bir ses gerek-kimseyi dinlemesin Uçaklarım kalkmalı-hemen duyulsun sesin Hep bağımsızlığımız-bil tehlike altında Huzur mutluluk yoktur-bilinmeli dört yanda Erken davran kardeşim-vatanın tehlikede Buradn uyarıyorum-kısalmaktadır vade Her gün 4 5 Mehmetçik-polisim vatandaşım Kahpece öldürülür-gözden akıyor yaşım Kanı sizleri tutar-düşün o insanları Boş yere kaybederiz-veriyoruz canları Erken davran kardeşim-vatanın tehlikede Buradn uyarıyorum-kısalmaktadır vade Kalk ayağa Türkiye-uyumak vakti değil Kendimize gelelim-dost düşmanın kimdir bil Düşman suyu geçmiştir-ellerde bomba mayın Kendisine gelmeli-uyuklayan şu bayın Erken davran kardeşim-vatanın tehlikede Burdan uyarıyorum-kısalmaktadır vade Yazacağım durmadan-sözü söyleyeceğim Yukarıya kalkmıştır-hem kolum hem bileğim Yapılanları görün-durma haydi ileri Öğretmen Hasan söyler-dönmek yok asla geri Erken davran kardeşim-vatanın tehlikede Burdan uyarıyorum-kısalmaktadır vade
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
L2 Sancak-Yeni Lineage2 Serverı | sagopa57 | Oyun Muhabbetleri | 0 | 04-21-2010 12:30 AM |
Hasan Sancak | GooD aNd EvıL | Edebiyat | 155 | 04-14-2009 04:33 PM |
08/14/07 - Komando Tugayı'nda sancak devir-teslim töreni | Seager | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-14-2007 10:41 AM |
Hasan Şaş'ın doğum günü | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-01-2007 01:13 PM |
Hasan ŞaŞ GÖz KamaŞtirdi | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 09-11-2006 12:59 PM |