www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-23-2007, 03:04 PM   #1
sara74
ÇaKaL Üye

sara74 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 5
Üye No: 43456
İtibar Gücü: 1686
Rep Puanı : 4181
Rep Derecesi : sara74 has a reputation beyond reputesara74 has a reputation beyond reputesara74 has a reputation beyond reputesara74 has a reputation beyond reputesara74 has a reputation beyond reputesara74 has a reputation beyond reputesara74 has a reputation beyond reputesara74 has a reputation beyond reputesara74 has a reputation beyond reputesara74 has a reputation beyond reputesara74 has a reputation beyond repute
Varsayılan Fener'de Yabancı Sıkıntısı!

Fenerbahçe lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın

Yabancı sıkıntısı!

Yabancı kontenjanı konusunda Futbol Federasyonu'ndan hala net bir yanıt alamayan Fenerbahçe, mevcut sistem devam ederse oldukça zor durumda kalacak. Alex, Appiah, Roberto Carlos, Edu, Lugano, Deivid, Kezman ve son olarak kiralık oynadığı Bursaspor'dan sarı - lacivertlilere dönen Souza ile birlikte 8 yabancısı bulunan Fenerbahçe, yabancı kontenjanının altıda kalması durumunda Souza ile birlikte Deivid'i göndermeyi düşünüyordu. Ancak Brezilya'dan dönen Deivid, sarı - lacivertlilerden ayrılmayacağını açıkladı.

Sağlık kontrolleri sırasında konuşan Sambacı, ''Şu an ayrılmayı düşünmüyorum ve kafamdan böyle şeyleri geçirmiyorum. Fenerbahçe ile 2 yıllık daha sözleşmem var. Ben kulübümü çok seviyorum ve burada herkesle iyi anlaşıyorum. Hiçbir problemim yok ama her şey bana bağlı değil. Yönetimin de burada düşüncesi önemli. Fenerbahçe'de oynamayı düşünüyorum" dedi.

'İyi değildim ama...'

Geçen sene çok iyi performans sergilemediğini bildiğini vurgulayan Deivid şöyle devam etti:

"Ama bu demek değil ki bu sene aynı şeyler olacak. İsteğim, arzum ve hedefim, bu sezon daha çok gol atıp, daha iyi bir performans ortaya koymak. Başka bir takımdan herhangi bir teklif almadım."

Roberto Carlos'un transferini de değerlendiren sarı - lacivertli oyuncu, "Roberto Carlos başarıya alışkın bir futbolcu. Brezilya'nın 5. kez Dünya Kupası'nı kazandığı kadrodaydı. Bizim ondan öğreneceğimiz ve onun bize öğreteceği çok şey var. Galatasaray'a gelen Lincoln ile Brezilya'da bir, iki kez karşılıklı oynadık. Çok iyi bir oyuncudur. Zaten Schalke 04'te kendini kanıtladı. Galatasaray'a güç katar ama Fenerbahçe'nin önüne geçemeyeceğini umuyorum" diye konuştu.

Kaynak: Milliyet

SADECE BİR TESEKKUR YETERLİ!..
sara74 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-23-2007, 04:00 PM   #2
TiTaN
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 32
Üye No: 43307
İtibar Gücü: 1757
Rep Puanı : 7482
Rep Derecesi : TiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond repute

ohh iyi olmş.::!!!

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı