![]() |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Teşekkür Etme: 32 Thanked 56 Times in 49 Posts
Üye No: 39171
İtibar Gücü: 1855
Rep Puanı : 3277
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Mersinli veteran milli atlet Hasan Kınalı, 17 yıldır Dünya Veteranlar Atletizm Şampiyonası'na katılmanın hayaliyle yaşıyor.
Hasan Kınalı (67), yaptığı açıklamada, 1989 yılında Ankara'da ilköğretim okulu öğrencilerinin katıldığı atletizm yarışmalarında oğluna haksızlık yapıldığına inandığı için koşmaya başladığını söyledi. O günden bu yana sürekli antrenman yaptığını ve hiçbir yarışı kaçırmamaya çalıştığını belirten Kınalı, şöyle konuştu: ''Atletizm hayatım boyunca ulusal ve uluslararası birçok yarışmaya katılarak çok sayıda madalya ve kupa aldım. Kentimizi ve ülkemizi çok sayıda yarışta başarıyla temsil ettim. Fakat, en büyük hayalim Dünya Veteranlar Şampiyonası'na katılmak. Şayet sponsor bulabilirsem hem bu hayalimi gerçekleştirmek, hem de Dünya Şampiyonu olmak istiyorum.'' Atletizm hayatı boyunca kazandığı 300'ün üzerindeki madalyalarının çoğunu yer bulamadığı için çuvalda sakladığını anlatan Kınalı, son olarak İzmir'de 14-15 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen Türkiye Masterler Atletizm Pist Şampiyonası'nda 65-69 yaş grubunda 5000 ve 800 metrede iki birincilik aldığını ifade etti. Antrenmanlarını Toros Dağlarının eteğindeki merkeze bağlı Ayvagediği beldesinde, günde yaklaşık 15 kilometre koşarak sürdürdüğünü vurgulayan Kınalı, ''Bu nedenle de yarışa katılan arkadaşlarım arasında 'Toros Ekspresi' olarak nitelendiriliyorum'' diye konuştu. En büyük sıkıntıyı ise maddi anlamda yaşadığına işaret eden Kınalı, buna rağmen antrenmanlarını hiç aksatmadan sürdürdüğünü, şampiyonaya katılabilmek için sponsor arayışının sürdüğünü sözlerine ekledi. 27 Temmuz 2007
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hayali mektup! | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-13-2008 07:47 AM |
Gül Hayali | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-29-2008 10:11 AM |
veteran | [мα∂ℓιηє] | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-28-2007 10:05 AM |
07/14/07 - 07/14/07 - 150 tonluk uçak 2 atletin sırtında | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-14-2007 12:17 PM |
İzmirli atletin büyük başarısı | Spy_MasteR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-25-2007 06:59 PM |