www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sigara İçiyormusunuz ?
Evet içiyorum 12 48.00%
Günde 1-2 tane içerim 1 4.00%
İçiyordum, bıraktım 2 8.00%
Asla içmedim, içmemde 10 40.00%
Oy Verenler: 25. Bu ankete oy veremezsiniz

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 01-27-2006, 08:58 AM   #1
MySteRio_Jr
Geçerken Uğradım

MySteRio_Jr Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 3
Üye No: 7223
İtibar Gücü: 1530
Rep Puanı : 7992
Rep Derecesi : MySteRio_Jr has a reputation beyond reputeMySteRio_Jr has a reputation beyond reputeMySteRio_Jr has a reputation beyond reputeMySteRio_Jr has a reputation beyond reputeMySteRio_Jr has a reputation beyond reputeMySteRio_Jr has a reputation beyond reputeMySteRio_Jr has a reputation beyond reputeMySteRio_Jr has a reputation beyond reputeMySteRio_Jr has a reputation beyond reputeMySteRio_Jr has a reputation beyond reputeMySteRio_Jr has a reputation beyond repute

Cevapları alalım bakalım, sigarayla aramız nasıl? Ağzıma bile almadım kankalar ..
MySteRio_Jr çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 01-27-2006, 09:54 AM   #2
Tathar Elanessé
ÇaKaL Üye

Tathar Elanessé Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 145
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2032
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi : Tathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond repute

kanka ben içiyorum bir çok kez bıraktım ama hep tekrar başladım
2 günde bir paket içerim......!

Tanıdıktı yalnızlık oysa
Haklısın belki yanımda
Hazırdım bu kez mutluluğa
Nerden çıktı şimdi bu ayrılık

Öyle boş öyle boş ki bu dünya
Güneşim sandım seni oysa
Girdabın içinde yaşarken
Yakamoz yakamoz çakar aklıma

Susadım sana tek bir nefeste
Yaşadım aşkımı bir heveste
Gözümün önünde durma n''olur
Yaşamak öyle zor ki bu bedende

Hadi yoluna eyvallah
Mutlu ol gülüm işallah
Sen geçen günün ardından
Bi başına kalma inşallah
Tathar Elanessé çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 01-27-2006, 11:51 AM   #3
Bascii
Yeni Üye

Bascii Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 7709
İtibar Gücü: 1428
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : Bascii is on a distinguished road

tum arkadaslar:

omru kisaltmaya gerek yok...
Old 01-29-2006, 06:21 AM   #4
GeCeLeR
Guest

Üye No:

1 paket kadar
Old 01-29-2006, 08:01 PM   #5
CollαтєяαL™
Forum Aşığı

CollαтєяαL™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 202
Üye No: 3160
İtibar Gücü: 3282
Rep Puanı : 103395
Rep Derecesi : CollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond repute

ne yazıkki içiyorum kanka bir kere bırakmayı denedim 3 saat sonra tekrar başladım
CollαтєяαL™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 01-30-2006, 02:01 PM   #6
watican_666
ÇaKaL Üye

watican_666 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 16
Üye No: 4920
İtibar Gücü: 2154
Rep Puanı : 45383
Rep Derecesi : watican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond repute

sigaraya karşıyım nargileyle barışığım
Old 01-30-2006, 02:44 PM   #7
on7eylul
Guest

Üye No:

kaldırılmıştır

Son düzenleyen: on7eylul; 07-05-2006, 09:27 PM..
Old 01-30-2006, 03:24 PM   #8
mlymky_mlymky
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 81
Üye No: 4400
İtibar Gücü: 1449
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : mlymky_mlymky is on a distinguished road

BENDE SİGARA İÇMİYORUM AMA ARA SIRA NARGİLE İÇİYORUM:biggrin:
Old 01-30-2006, 04:10 PM   #9
albani
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 3001
İtibar Gücü: 1450
Rep Puanı : 210
Rep Derecesi : albani has a spectacular aura aboutalbani has a spectacular aura aboutalbani has a spectacular aura about

Ben 25 sene içtim!arada bir kaç kez bıraktım ama 3 sene önce bu sefer kesinlikle bıraktım!!!!!!!!!

Ancak bırakmak hiçte kolay değil,ilk zamanlar resmen kafayı yedim,hele akşam olupta şöyle otururken hep kıvrandım,üstelik cigara paketide sehpanın üstünde dururken!!!!!!!!!!!elimi sürmedim ama acaip kıvrandım yaw,gidip erkenden yattım uyku tutmadı bu sefer,kalktım yine olmadı.....

Arkadaşlar çünkü bu tür maddeler doğrudan insan beynini esir alır yani sizin,ciğeriniz yada mideniz filan istemez hatta nefret eder ama o Beyin var ya,ver bana ver bana der size ve siz farkında olmadan içersiniz ve hatta içtiğinizin bile farkında olmazsınız,tıpkı uyuşturucudur......
Yani o bildiğimiz tüm uyuşturucular neyse buda aynen öyledir yani bu illet hatta daha bile tehlikelidir,içimi rahattır ama bırakması madde bağımlısından bile daha zordur ve insanı yavaş yavaş öldürür ama öldürmeden öncede süründürür yani şak diye gitmezsin bundan,böyle bir illettir bu meret!!!

Sakın filtreli yok ağızlıklı yok Light hatta komik olacak;Süper Light,ulan milletle dalgamı geçiyor bunlar,hepsi aynı bok bunun,kendisini kandırıyor insan!!!!!!!
Ben bıraktım ciğerler bile bir müddet sonra açılıyor,ama bu içme miktarınıza bağlı olarak 1-2 aydan 1 seneye kadar çıkıyor ve bunu hissediyorsunuz sonunda.

Çok genç yaşta başlamak ise daha felaket,genç tıfılken bir bok sanardık(Allahtan ben o zamanlar içmedim ve Askerde başladım!!!!!!!!!!)ama yinede genç sayılırdık,tahribat daha büyük oluyor.

Bazı arkadaşlar Nargile filan demiş,bakın beyler bu dahada boktur,sakın birilerinin dediği yalan yanlış şeylere kanmayınız,bizde 18-20 li yaşlarda bir marifet sanardık Nargileyi üflerken!!!!!!!!hatta içen büyüklerimiz bize şöyle bir garip bakarlardı hatta bozulurlardı!!bizde hava atardık kızlara filan,ulan bunla havamı olur be!!!!!!
Yok sütlü Nargile yok bilmem neli filan beyler bunlar hep tuzak işler yani hikaye,ayrıca sudan geçiyor süzülüyor filanda külliyen yalan,kim görmüş
laboratuvar test sonuçlarına,millet doktor olur ve ahkam keser!!!!!

Siz siz olun,aman ha diyorum,sigaradan uzak durunuz zaten artık bütün dünyada bu kabul edildi hatta USA da öyle komik kısıtlamalar geldiki,yakında
evde bile yasaklanacak!!!!!
Selamlar
albani çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 01-30-2006, 04:15 PM   #10
The_jackal
Geçerken Uğradım

The_jackal Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 5
Üye No: 3200
İtibar Gücü: 1465
Rep Puanı : 610
Rep Derecesi : The_jackal is a glorious beacon of lightThe_jackal is a glorious beacon of lightThe_jackal is a glorious beacon of lightThe_jackal is a glorious beacon of lightThe_jackal is a glorious beacon of lightThe_jackal is a glorious beacon of light

valla bende içiyorum günde rahat 1 paket içerim hatta su an bile içiyorum
The_jackal çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı