![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2037
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() >>
>>Uyarmadı demeyin... >> >>Kar yağıyor. >>Belediye halkı uyarıyor. >>Valilik halkı uyarıyor. >>Emniyet halkı uyarıyor. >>Karayolları halkı uyarıyor. >>Hükümet halkı uyarıyor. >> >> >> >> >>İyi de arkadaş, halk naapsın? >> >> >> >> >>Adımız üstümüzde, biz halkız... >>Yetkili olan sizsiniz. >> >> >> >> >>Uyarı maharetse eğer... >>Biz de bin yıldır sizi uyarıyoruz, şu yolları yapın, metroyu yapın, raylı >>sistemi yapın, yeni köprüleri yapın diye. >>Yaptınız mı? >> >> >> >> >>Dün ben Göztepe'den Beşiktaş'a 2.5 saatte geldim. Akşam kaç saatte >>döneceğim >>Allah bilir... Kar yağsa da iki köprü var, güneş açsa da iki köprü var. 50 >>şerit geliyor, huni gibi 3 şerite sığışmaya çalışıyor. >>Her tarafımızı uyarsan ne olur? >> >> >> >> >>Vapur desen... İskeleye geliyorsun, çalışmıyor. Üstelik, örneğin >>Pendik'ten >>Etiler'e nasıl gideceğiz vapurla? Fatih Sultan Mehmet miyiz biz, karadan >>ittirelim? >> >> >> >> >>Bazı ileri zekalılar da, "aynı işyerinde çalışan 4 kişi, aynı otomobil ile >>geçsin köprüyü, o zaman trafik rahatlar" diye akıl veriyor. >>Güzel kardeşim... >>Biz aynı işyerinde çalışıyoruz ama, aynı evde oturmuyoruz ki... >>Mesela ben Göztepe'den çıkacağım, Suadiye'den birini alacağım, dönüp >>Çamlıca'dan ikinciyi alacağım, sonra Üsküdar'dan üçüncüyü alıp, köprüden >>geçeceğim... >>Kafayı mı yediniz siz? >>Göztepe karlı da, Çamlıca Miami mi? >> >> >> >> >>Hem zaten gördük Ankara'da aynı işyerinde çalışıp, aynı araçla işine >>gidenleri... >>9 ölü. >> >> >> >> >>Ankara'ya kadar gelmişken, Anadolu'ya uzanıp, bitirelim... >>Habire halkı uyarıyorsunuz... >>Halk dangalak olduğu için mi 7 bin köyün yolu kapalı? >> >
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sabah sabah da olur mu demeyin.. oluyor işte..yine yerli.. | Myclub | Adult eski arşiv | 3 | 02-20-2009 10:15 PM |
Sabah Sabah Domalmış (No Rapid) | bulva | Adult eski arşiv | 2 | 10-29-2008 12:06 AM |
sabah sabah biraz neşelenmek iidir:) | sisligölge | Eskiler (Arşiv) | 2 | 04-14-2007 01:00 AM |
ice age 2 alt yazısı | legioner | Türkçe alt yazılar.. | 12 | 11-17-2006 10:41 PM |
Sabah Sabah Bu Gün Çekilmez Diyenlere... | CoolTurk | Eskiler (Arşiv) | 8 | 07-23-2006 10:32 AM |