![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 54 Thanked 35 Times in 20 Posts
Üye No: 3225
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 1760
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() daha iyi bir Türkiye için gereken en önemli şey bence doğruluktur.
herkes yalancılığı, sahtekarlığı, herhangi bir şekilde başkalarını sömürmeyi bırakıp duğru dürüst bir insan olursa gerisi kendiliğinden gelir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 16 Thanked 207 Times in 111 Posts
Üye No: 4920
İtibar Gücü: 2155
Rep Puanı : 45383
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() bence en önemlisi bu devleti yönetecek dogruya ulaştıracak bi devlet adamı
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2034
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
|
![]() watican666 arkadaşım dediği bir nebze dogru,yalnız onemli olan halkın bilinçlenmesidir......!
türk halkı tam olarak bilinçlendiğinde daha iyi bir türkiyeye sahip olacagız ne daha erken ne daha geç......! bunun içinde uzun ve zorlu bir süreçe ihtiyacımız var buda bir gerçek......! SAYGILAR FLYWALKER
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 76 Thanked 139 Times in 45 Posts
Üye No: 4739
İtibar Gücü: 1709
Rep Puanı : 7362
Rep Derecesi :
|
![]() bence iş toplum da biter.
daha bilinçli ve daha eğitimli bi toplu olmalıyız. istedikten sonra bir Türk ün yapamayacağı şey yoktur. görüyosunuz aramızda sivrilen bazılarımız amerikada we başka ülkelerde neler yapıyor.onlar istedi yaptı bizde yapabiliriz. iş bizde. ama yurdum insanı isteklerini hepp yanlış şeylerden ve kolay işlerden yana kullanmaya dewam ettikçe ( örn: dünyada ilk kez sahte i-pod türkiyede yapıldı ve i-pod yazarken i büyük harfle yazılarak yazım yanlışı yapıldı :-) adam ismini bari düzgün yazar yaa rezil olduk) bundan daha iyi bi toplum olacağımızı zannedemiyorum :-( selametle..
![]() |
#5 |
Banned
Teşekkür Etme: 33 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 4565
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() iyide bizim burada bunu tartışmamız ne türkiyeyi daha iyi bir hale getirecek ne de okuyanlar daha duyarlı hale gelecek..sadece yazanlar fikirlerini açıkça söylemiş olacak..ama yine de şimdilik hiçbir şey değişmeyecek..............
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 14 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 8111
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
bilmem anlatabildimmii.....! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 3001
İtibar Gücü: 1451
Rep Puanı : 210
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Başlık "Daha iyi bir TÜRKİYE"
--------------------------- Evet bu ülkeyi seven her TÜRK insanı bunu ister,istemekte en tabii hakkıdır. Geçmişimizde de bu devlet nelere kadir olabileceğinide dünyaya ispatlamıştır. Şimdi neden olmasın??ancak her devrin kendi getirdiği konjöktürü vardır ve siz buna uyum sağlarsanız ancak bunu başarırsınız,salt biz böyleyiz,bunlar bize yaramaz/gelmez!!,bu işler bize göre değil v.s. gibi saplantılarınız varsa treni kaçırırsınız,bu kadar basit işte!!!işte Türkiye bundan dolayı gerek şimdi gereksede Osmanlının son ikiyüz yılında hep böyle olaylara baktığından dolayı treni kaçırmıştır!!!!!!!!!şimdi yeniden trenin gelmesini bekliyoruz. Geçmişten hiç ders almamışız gibide aynen gidiyoruz!!!!!! Bakınız artık dünyada,kimileri istyer kabul etsin ister kabul etmesin,hemen her şey değişti ve bir sürü yeni konseptler ortaya çıkmıştır,bir sürü olgular şekil ve hatta mana değiştirmiştir.Ancak biz hala bunlara uyum sağlamakta zorlanıyoruz,yani devir neyi gerektiriyorsa,biz tam tersini yapmak istiyoruz ve bu dünyada sadece biz TÜRKİYE vardır gibi yaşamak istiyoruz!!!!!!!!!!! Halbuki ecdadımız bir Devir kapatıp,yeni bir devir açmıştı!!!!!!!!demekki bu gücede damarlarımızda vede genlerimizde sahibiz,sadece itici bir güç lazım bize,yani bugün Batı,Japonya,USA bizde daha akıllı ve zeki oldukları için bu hale gelmediler!!!üstelik biz bunların hepsinden de üstün olduğumuz bir çok yer vardır,o zaman yanlış nerede??????? 1-Dünyada bu işler tam Demokrasi olan yerlerde olmaktadır,yani İngiltere ve Japonya gibi adı her ne kadar Krallık olsada,yada Monarşi olsada,yada USA gibi,Birleşik Devletler olsada,tek ortak husus vardır,o da Demokrasidir 2-Türkiyede ise bunun adı vardır,kendi hak getire,gören-bilen beri gelsin,sadece öyle olduğunu sanıyoruz 3-Demokrasi olan yerlerde en temel iki kriter vardır A-Siyasi Partiler Kanunu B-Seçim Kanunun 4-Bizde bu iki kanunda tamamen Anti-Demokratik tir 5-Özellikle Siyasi Partiler Kanunu,tamamen Demokrasi önünde bir engeldir!! 6-Öncelikle Türkiye,bu kanunu yeniden düzenlemelidir,ama bunu kimse yapmaz NEDEN????????????? 7-Millet hala şunu istiyor,Meclisten;Dokunulmazlıklar Kaldırılsın,halbuki kimse farkında değil ama bizdeki en büyük sıkıntı vede engel Siyasi Partiler Kanunudur!!!!!!! 8-Seçim Kanunundaki %10 barajı zamanında bana göre yanlış mülahazalarla millete yanlış anlatıldı(çünkü Türkiyede Koalisyon kültürü yoktur,halbuki Demokrasilerde en temel kuraldır bu)bugünde AKP işine gelmediği için özellikle kaldırmak istemiyor!!!!!!!anlayın ne kadar Demokratlar!!!!!!!!hoş diğerleride aynısı ya... 9-Vatandaş ise seçimlerde sadece "izleyicidir" o kadar,çünkü kendisi tercih yapamaz,önüne parti tarafında bir liste verilir bunu onayla denir,yani ben o listeden beğendiğim ve bildiğim adamı seçemem Dostlar bu maddeleri çok sıralamak mümkündür,ama önce adınıza uygun devlet yapınız neyse ona göre hareket etmek zorundasınız,yani Dahi iyi bir Türkiye demek güzel ama,yukarıda saydığım bir iki özellikten dolayı bir kere siz Demokrasi olamazsınız!!!!!!!!önce onun kriterlerini yerine getireceksiniz sonra bir şeyler yapacaksınız,bugün Türkiyede "ben yaptım oldu" siyaseti ve görüşü hakimdir ne yazıkki,ama kendimizi kandırıyoruz memlekette Demokrasi var diye,ayrıca Batı/USA da bizde bunun olmadığın biliyor ama işine geldiği için kabul ediyor görünmektedir,yoksa gerçek bir Halk idaresi olsa,bunların işine gelmez!!!!!!!!! Selam ve saygılar |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Teşekkür Etme: 33 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 4565
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() anlatabildin dostum..eyvallah...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3946
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
|
![]() işin özü herkez ben cilik olayını bırakıp bu cennet vatan için bişeyler yapacak ve göreceğizki daha iyi yerlere geleceğiz başkalarını özenmek yerine biz ler yapabiliriz diye çalışmalıyız...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 1 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 7709
İtibar Gücü: 1429
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() tamamiylee köklü bir değişiklik lazım arkadaşlar...toplumda herkes ama herkes BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASIN felsefesini bırakacak bir kere!!ayrica toplumda DAYANIŞMA OLMADAN,GÜVEN OLMADAN HİÇBİRŞEY OLMAAAZZZ!!!!((Fatih Sultan Mehmet bir dükkana girer bir sey alir,ikincisini ister ve dukkan sahibi 'ben siftah ettim,yan taraftan alin o daha siftahini yapmadi' der...daha ne diyim,İstanbul'u byle bir toplumla almisiz biz!!))
bnlarin otrmasi icn de eğitim lazım bu topluma...ama okuma bilmeyen öğrensin demiyorum!!ben anadolu lisesinde okuyorum!!bir ogrtmn 'siz bu ulkenin aydın kesimisiniz' dedi.. yandik dedm o anda..ya ennnn basitinden bir ornek size:yuruyoruz,cop kutusu var her 30-40 mtrede,cikolata yiyor arkadas,ve adam o kutunun yanina gidiyor bilerek disariya birakiyor copu,laf soyleyince de ben suclu oluyorum ![]() ![]() bu en basitinden bir ornekti...daha nelrrr nelr oluyor bitiremem size!! eger aydin kesim bu haldeyse..bilmiyorum bu is nasil cozulur:frown:
fire,to begin whipping dance of the death Son düzenleyen: Bascii; 02-01-2006, 12:08 AM.. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Türkiye dışarıdan bakınca daha pozitif / 14 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 10:32 AM |
Uzun vadede ekonominiz istikrarlı, Türkiye’de daha da büyüyeceğiz / 25 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-25-2006 01:46 AM |
Türkiye 10 yıl daha bekleyecek!01 Ekim 2006 Pazar 01:48 | yasin44 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-01-2006 01:55 AM |
Türkiye, daha önce gündeme gelen ancak iptal edilen ‘keşif’ yani Casus Uydu Projesi | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 4 | 07-14-2006 11:32 PM |
==Türkiye’de, 40 Yaş Üstü Erkeklerin Yaşam Süreleri, Kadınlara Oranla Daha Kısa…== | ScHoLeS | Eskiler (Arşiv) | 3 | 02-18-2006 01:45 AM |