![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 63 Thanked 48 Times in 21 Posts
Üye No: 31
İtibar Gücü: 1568
Rep Puanı : 2415
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Sizce Erken Seçim yapılmalımı?
bence evet |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 202 Thanked 922 Times in 234 Posts
Üye No: 3160
İtibar Gücü: 3282
Rep Puanı : 103395
Rep Derecesi :
|
![]() bence hayır yapılmamalı
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2032
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
|
![]() bencede gereksiz mali külfet ve zaman kaybı suanda recep tayyip erdogan tek seçenek uzgunum ama gerçek bu......!(benim düşümcem)
bu arada sayın başbakanımızı sevmiyorum bunuda belirtmek istedim......!
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Daimi Üye
Teşekkür Etme: 63 Thanked 48 Times in 21 Posts
Üye No: 31
İtibar Gücü: 1568
Rep Puanı : 2415
Rep Derecesi :
|
![]() haklı olabilirsin ama bizim ülkemizin başına daha ülkesini seven birileri geçmeli,Avrupayı Karşısına Alacak biri
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 76 Thanked 3,698 Times in 908 Posts
Üye No: 4324
İtibar Gücü: 4409
Rep Puanı : 193277
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
dıger partıler saten basa gelırse turkıye tekrardan cokume ugrar adamlar anca yemeyı bılıyor baska yaptıkları ıs yokk basa geldılerde ne old sankı anca turkıyeyı batırdılar borclarla bıraktılar gereksız bı konu bence ama yınede actıgın ıcın saol sunuda eklıyeyım turkıyedekı herkes bence tayıbe bı tsk borclu ne durumdan nereye getırdı turkıyeyı bunu gormeemzlıkten gelenler bence vatan dusmanıdır baska bırsey dıyemıyecegım..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
Üye No:
![]() Alıntı:
sen vatan düşmanı lafınının anlamını bilmeden kimseye bunu söyleyemezsin... Tayyip ' e değil herkes senin kötü bahsettiğin ecevite bir teşekkür borçlu neden mi adam IMF programlarına uyarak işin külfetli hakaret dolu berbat tarafını yüklendi..Şimdi tayyip erdoğan geldi adam aynı programı devam ettiriyor ama işin zor tarafı geçildiğinden sancısız devam ediyor... Sanal bir ekonomiyle de olsa borsayı yüksek ve aktif tutmayı başarıyor TL den 6 sıfır atarak enflasyon oranlarını düşürmeyi başarıyor iyi işlere lafımız yok... gelelim kötülere kıbrısı satarak AB yle masaya oturdu ... evet evet satarak göreceksiniz ki milli davamız olan kıbrıs ne hallerede düşecek ve kolumuzu kıpırtamayacağız bir kaç hafta içinde meclisten ankara antlaşmasının ek protokolü geçicek ek protokolde ki maddeleri yazayım sana ; *türkiye kıbrıstan yavaş yavaş çekildiğini göstermek için öncelikle bir miktar askerini geri çekmeli *rumlara hava ve deniz yolunu açmalı bunlar en önemlileri olduğundan yazdım şimdi sen gelmişssin bunu yapana vatan aşkıyla yanıp tutuşan adam diosun banada vatan haini öle mi.. Tabii sana göre Damat Ferit te vatan sevdalısıdır şimdi... Birşeylere cevap yazmadan önce iyice irdele konuları benden sana tavsiye.. Erken seçime gelince erken seçim söz konusu bile olmamalıdır çünkü şu anda iktidarın alternatifi yoktur bu iktidarın çok iyi olduğundan değil maalesef rakibi olmayışındadır.. Bundan dolayı erken seçim bize sadece maliyet getirir büyük bir ülke olduğumuzdan da bu büyük bir maliyet olacağından gerek yoktur.. bugün bir erken seçim olsa AKP yine tek başına iktidar olur ancak muhalefet parçalanır 2 den çok parti meclise girer buda doyurulacak insan sayısının dolaylı yoldanda olsa artması demektir... bu yüzden erken seçime gerek yoktur... seçim Başbaşaka erdoğan ve ya çok yakınından birinin cumhurbaşkasını olmasından sonra yapılcaktır.. Teori : Sayın Ahmet Necder Sezer (Atatürk'çülüğünden dolayı hayranlık duyduğum bir hukukçu ve devlet adamı) görev süresi bittikten sonra Başbakan Erdoğan cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturacak ve ona bağımlı olan bir hükümeti Abdullah Gül kuracaktır ve bu ekip yoluna bir 4 yıl daha devam edecektir... Saygılar GeCeLeR |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Demirbaşı
Teşekkür Etme: 76 Thanked 3,698 Times in 908 Posts
Üye No: 4324
İtibar Gücü: 4409
Rep Puanı : 193277
Rep Derecesi :
|
![]() murat kanka ben ecevit i kotulemedım kotulememde genclıgında tamam buyuk cabalar gostermıs ve bıryerlere getırmıstıre turkıyeyı ama son yıllardada herkes goruyordukı ıyıce turkıyeyı cıkmaza goturuyor tabırı caız neredeyse evden bıle cıkamıyacak hale geldı hastalıgından dolayı ve bu sırada turkıye buyuk cokuse gırdı eger oyle dvm etseydı sunu rahatlıkla soylıye bılırımkı turkıye dıye bıryer olmazdı borclarından dolayı devletler karsılıgında turkıyeden bıryerlerı ısteyeceklerdı bunlar gundemde olan olaylardır ... ama sunu yıne soylıyeyım ben ecevıtı kotulemedım ama yanlıslarınında cok old dıle getırd9ım gorevını bırakması gerektıgı yerde koltuk sevdasına dusmesı vaya baska heveslere dusmesı turkıyenın zararına old ne durumlara dustuk. kanka sana katılıyorum erken secım olmaması konusunda cunku gercekten buyuk bı malıyet gerektırıyo ve akp karsısında muhalefet kuracak bı partı yok bence olamazda su sıralarda yıne tek basına ıktıdar kalır
sunuda soylıyeyım cumhurbaskanı tayıp erdogan olmaz cumhur baskanlıgı koltuguna bulent arınc gelecektır ve tayıp partısının basında kalacaktır veya boyle olması daha dogru bı adım olur sunu soylıyeyım herkes farklı bı acıdan bakıyor ve kendınce kendısını haklı buluyor bence yorum yaparken tarafsız davranmak gerekır .ben sahsen tayıp o sevmıyorum ama takdır edıyorum durust ve calıskan old ıcın saygılarla ReLaKsT |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
Üye No:
![]() dürüstlük kavramına katılmıyorum ama tayyip erdoğan iyi bir siyasetçidir iyi bir devlet adamımıdır o tartışılır iyi bi kadro insanları iyi gösterir o kadar ..
AİHM mahkemesini tanımayıp ulemları tanımak Kuş gribini cuma hutbeleri önleyeceğiz demek Şerefli Türk Ordusundan irticadan dolayı atılanlara şehr koymak İmam Hatiplere çift diploma vermek bunların hepsi bu cumhuriyetin temel değerlerine karşı çıkmaktır şu anda vaktim yok akşama her birini tek tek açıklayacağım Saygılar GeCeLeR |
![]() |
![]() |
#9 | |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2032
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
bana pek laf kalmadı......! odamı sevmiyorum çunku kukla onu efendileri oynatıyor türkiyenin hayrına birsey yaptıgınada inanmıyorum tek yaptıgı ona yapmasını söyledikleri insanın akıl hocası IMF,amerika olunca pektede bu ülke hayrına işler yapamıyor SAYGILAR FLYWALKER
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 16 Thanked 207 Times in 111 Posts
Üye No: 4920
İtibar Gücü: 2154
Rep Puanı : 45383
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() türkiyeyi daha iyi bir konuma gelecekse yapılmalı ama degişen bişey olmadıgı sürece hiç bi işe yaramaz
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Erken seçim olacak | Author41 | Yurttan Haberler | 0 | 07-05-2009 09:46 AM |
İngiltere'de seçmenin üçte ikisi erken seçim istiyor | GooD aNd EvıL | Dünyadan Haberler | 0 | 05-24-2009 12:33 PM |
Türker:AKP'yi düzlüğe erken seçim çıkarır | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-20-2008 06:07 PM |
Filistin'de erken seçim çağrısı 2 Aralık 2006 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-02-2006 11:28 AM |
CHP erken seçim istiyor /06.11.2006 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-06-2006 05:04 PM |