![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2287
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aynı Minval Üzere
Kararım karar, Artık yazmayacağım Desem, Gönül koyar dostlarım, biliyorum E ben de durama yazmadan, Çalmadan, söylemeden. Gel gör ki; Neş’e, mutluluk yazmak istiyorum Dertlerine dert eklenip, hüzünlenmesin canlar Yitmesin umutlar, sönmesin ışıklar istiyorum Ama, Bakıyorum kalemimden dökülen hecelere, Mızrabımın vurduğu tellere, Parmaklarımın gezindiği perdelere, Hep aynı yerdeler, söz dinlemiyorlar Uslanmıyorlar işte, ne edeyim. Kusuruna bakmayın siz onların, Gariplik işte, Gün yüzü görmüşlükleri mi var?.. Ne dersem diyeyim, Yazacam yine, yazacam amma, Yine aynı minval üzere, Yine selam dostlara, Kızmazsınız değil mi?... Ha, ola ki gün gelir sesim çıkmaz olur, Kurur mürekkebi kalemimin, Öksüz kalır duvarda sazım, O zaman, Bilin ki, Gelmiş geçmiş, Hiçe karışmıştır garip Engin… Unutulur mu? Kim bilir?... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
adamlar nasıl başarmışlar 3 kişi aynı deliğe aynı anda basıyor bol caps | nokta6600 | Yabancı Adult Videolar | 0 | 05-31-2009 12:17 PM |
Buluşmak Üzere | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-19-2008 07:37 PM |
Erzurum ve İzmir aynı değer, aynı ses / 15 mayıs | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-15-2007 01:57 AM |
Aynı çıtıra ve aynı sarışına devam... | RaPoRLu | Adult eski arşiv | 0 | 11-15-2006 12:45 AM |