![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2292
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() SeNi SeNi SeNi SeNi SeNi SeNi SeNi....
Sokaklar aglardi,yagmurla birlestigi zaman.. Bir senle gormustum , topraga deyen yagmuru... Eleleyken hayati tadardim senle Yagan yagmurla severdim ben.. Istanbul'u,sokaklar i,caddeleri. .. ............ ......... ......... ......... .... Birde seni........ ......... ......... . ............ ......... ......... ......... .... Istanbul agliyor,ben agliyorum Hadi kalk gel artik,dayanamiyorum .... Beyaz olan , catilar,evimizdi. . Icerisinde odamiz,sicacik yerimizdi. Yuruyerek yasardik hayallimizi. Soguk karida severdim ben Istanbul'u,sokaklar i,caddeleri ............ ......... ......... ......... .... Birde seni........ ......... ......... . ............ ......... ......... ......... .... Istanbul agliyor,ben agliyorum Hadi kalk gel artik,dayanamiyorum .... Cicekler acarken agaclarda. Kokular sacardi,sonsuzluk yolculukta.. Ciceklerde sahitti,mutlulugumu za Cicekleride severdim ben.. Istanbul'u,sokaklar i,caddeleri. ............ ......... ......... ......... .... Birde seni........ ......... ......... . ............ ......... ......... ......... .... Istanbul agliyor,ben agliyorum Hadi kalk gel artik,dayanamiyorum .... Yol kenarlari kurumus yapraklarla doluydu. Senle yasamistim ben bahardaki ruzgari Yapraklarda sahitti kururken yolculugumuzda Kuruyan yapraklarida severdim ben, Istanbul'u,sokaklar i,caddeleri. . ............ ......... ......... ......... .... Birde seni........ ......... ......... . ............ ......... ......... ......... .... Istanbul agliyor,ben agliyorum Hadi kalk gel artik,dayanamiyorum .... Dort mevsimdi hayatimizin dallari. Ne kadar cok buyutmustuk Gecmisteki yasadiklarimizi. ... Tomurcugu actirmistik, cicek olmustu. Cicegi actirmistik, meyve olmustu.. Meyve olgunlasmis, bitmisti Geri kalanlari Yaprak olmus,dokulmustu Gerisi yalan olmustu.. Soylediklerim de hayal olmustu.. Hayalleri de severdim ben.. Istanbul'u,sokaklar i,caddeleri. .. ............ ......... ......... ......... . Sanmaki unuttum sevgimizi ... ............ ......... ......... ........ SeNi SeNi SeNi SeNi SeNi SeNi SeNi.... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|