![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12095
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Başlıksız Şiir
gözlerim ağladı ağlayacağı kadar daha fazla ağlayamaz ki kalbim kanadı kanayacağı kadar bir daha kanayamaz ki sevdim seni ölene kadar başkasını sevemem ki sensiz yaşarım ama cehennemden farkı olmaz ki |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Alacakaranlık
bir karanlık çöktü üzerime ne olduğu bilinmez bir güneş doğdu kalbime onu kimse söndüremez ne olduğu belirsiz bir karanlık ve çözmesi zor olan bir aydınlık üzerimde bir alacakaranlık içimde sönmeyen bir aydınlık heryerde büyük bir anlamsızlık ne olduğunu bilemediğim bir karanlık anlamını çözemediğim bir aydınlık ama etrafımdaki büyük bir alacakaranlık |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk
Aşk için dünya değil evren verilir Değerini bilmeyenler için kalp mi verilir Değer bilmeyenlere kalp verirsen Ölümünü hazırlarsın kendi ellerinden |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Hatıra Bırak
giderken bir hatıra bırak be sevgilim içinde eski günlerimiz olsun ikimizin hatırası olsun baktıkça seni hatırlayım hatırlayım ki bu ölümsüz aşkımızı unutmayım zaten unutmam ama baktıkça hayalin gelsin gözlerimin önüne sessizliği dinledikçe ''seni seviyorum'' deyişin gelsin kulaklarıma bana öyle bir hatıra bırak ki kimse böyle bir şey hayal edemesin bana öyle birşey bırak ki onu kimse yaşamamış olsun bana kalbini bırak bana sevgini bırak ölümsüz aşkımızı bırak ki ben bu dünyada yok olmayım sevgiyi ve seni unutmayım bana kendini bırak ki yalnız kalmayım birtanem |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çok Uzaklarda
acı çekersin bazen sanki bir uçurumun kenarındasın özlersin gözlerini tutmak istersin ellerini sevdiğini haykırmak istersin bir anda ama o çok uzaklarda ağlıyorum acılarımla bitmek tükenmek bilmeyen bu yalnızlıklarla seviyorum onu ama en sevdiğim çok uzaklarda haykırmak geliyor içimden seni sevdiğimi tüm dünyaya bir de baktım ki birtanem çok uzaklarda |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Elbet Bir Gün
yıldızlar uzaktadır ya ama benim sana olduğum kadar değil gözünden bir damla yaş düştü ya işte o zaman ölürüm bunu bil her zaman kalbim ve sevgim seninle olacak bir ömür boyu bu aşk unutulmayacak elbet bir gün bu bedenlerimiz solacak ama aşkımız her zaman yanımızda olacak elbet bir gün bu dünya da yok olacak işte o zaman bu aşk ölümsüz olacak |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Elveda
sen yoksun yanımda bu can neye yarar yaşayarak hep acı hep acı yoruldum artık tek dayanağım sendin sen de olmayınca bu can neye yarar? burada olmak neye yarar? yaşamak neişe yarar? her gün acı çekmektense elveda canım sonuna kadar sonsuza kadar elveda canım |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayalimi Silmeyin Aklınızdan
artık yapamıyorum ben bu hayatta yalnız kaldım insanların arasında sevdiğim kişi bile yok yanımda elveda tüm hayata seni seviyorum diyen olmayınca elinden tutup beraberce dolaşmayınca tek aşkım gözlerime bakmayınca neyleyim ben bu hayatta gittiğim kapılar yüzüme kapandı dostum dediklerim kalleşlik yaptı sevdiğim beni yalnız bıraktı benim dünyaya gelmem büyük bir hataydı şimdi gidiyorum buralardan uzaklaşıyorum sevdiklerimin yanından özür diliyorum dünyada yaptıklarımdan sakın hayalimi silmeyin aklınızdan |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karanlıklar Çemberi
önce karanlıktan çıkardın yaşamam için bir neden yarattın yolumu aydınlattın beni seven birisinin olduğunu hatırlattın hayatımı değiştirdin hayallerimi ateşledin sönmek nedir bilmeyen evren kadar bir aşk verdin sonra seni sevmiyorum dedin karanlıklar çemberine geri gönderdin hayallerimi yıkıp geçtin ölmek için bir sebep verdin karanlıklar çemberine geri gönderdin |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kaybolurum Boşluklarda
sen varsın diye dört elle sarıldım hayata eğer çekip gidersen kaybolurum boşluklarda yardım et yolumu bulayım uçsuz bucaksız yollarda ver elini çıkayım kalbinin en ucuna |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|