![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4229
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() her hangi birşey yazarak alttakini güldürmeye çalışçaksınız gülerse eet güldüm yazıcak gülmesse hyr gülmedim yazcak başlıyorum.... Bir Taksinin içerisinde geçen bir konuşma ! - Küpe mi takıyosun sen ? (dikiz aynasından zorlukla görüyor.) - Ha evet. - Baban kızmıyor mu ? - yok kızmıyor. - Benim oğlan yapıcak bi tarafına sokarım o kupeyi.. - Hmm ben sağda iniyim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 0 Thanked 6 Times in 5 Posts
Üye No: 43292
İtibar Gücü: 1410
Rep Puanı : 2341
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() güldüm
![]() adamın teki ekmek çarpsın demiş ekmek arabası çarpmış ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İLK DUYDUĞUMDA GÜLMÜŞTÜM
Aldatma Uluslararasi ölçekte bir kadin arastirmasi yapan sosyolog, dünyanin çesitli ülkelerinde kadinlara bir soru sormus. Kocanizi baska bir kadinla yakalarsaniz ne yaparsiniz??? Soruya ülkelere göre verilen yanitlar ise söyle olmus: Isveçli : Neyimi begenmedigini sorarim. Rus : Evi terk ederim. Fransiz : Sesimi çikarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim. Italyan : Kadini vururum. Ispanyol: Kocami vururum. Yunanli : Her ikisini de vururum. Türk : Benim kocam yapmaz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Daimi Üye
Teşekkür Etme: 13 Thanked 10 Times in 9 Posts
Üye No: 44049
İtibar Gücü: 1521
Rep Puanı : 6211
Rep Derecesi :
|
![]() hiç gülmedim.
Öğretmen bir gün çocuklara sorar : -Siz nasıl Dünya'ya geldiniz? Cemal cevap verir: -Beni leylekler getirdi. Ardından Fadime: -Beni bahçede buldular. Sıra Temel 'e gelir: -Biz fakiriz bizimkileri hep annem doğuray.
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() hiç gülmedim
Kayseri`linin biri ile İstanbul`lu Sultan Ahmet Camii önündeki kuşları görmüşler ve bizim Kayseri`li aaa guşlara bak demiş yanındaki İstanbul`lu da onlar guş değil kuş demiş ve adam şöle bir bakmış: -Emmede guşa benziyor demiş. Son düzenleyen: Kéan aRs; 08-24-2007, 09:39 PM.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2007
Teşekkür Etme: 73 Thanked 8 Times in 5 Posts
Üye No: 44627
İtibar Gücü: 1343
Rep Puanı : 410
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() güldüm dersem yalan solemiş olurum
Adam geç saatte zil zurna sarhoş eve geldi. Karısı uyuyordu. Tuvalet ihtiyacını giderdikten sonra karısının yanına geldi ve kadını uyandırdı. - Karıcığım, - Ne var ? - Sen ne mükemmel bir kadınsın be, birtanesin. - Ne oldu gene ? - Ne olacak tuvaletimize o otomatik lambayı ne zaman taktırdın ? Harika olmuş. - Ne diyorsun sen ne lambası ? - Valla ne bileyim hayatım, tuvaletin kapısını açınca ışık yanıyor kapatınca sönüyor. Bu duyan kadın öfkeyle yerinden fırladı : - Allah belanı versin pis sarhoş yinemi buzdolabına işedin !
![]() |
#7 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
|
![]() okumadım ..
![]() admın bırı varmış ölmüş ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 46 Thanked 10 Times in 10 Posts
Üye No: 44467
İtibar Gücü: 1823
Rep Puanı : 2556
Rep Derecesi :
|
![]() Ne üzüldüm
![]() Adamın biri salakmış karısıda solak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 36 Thanked 26 Times in 10 Posts
Üye No: 43291
İtibar Gücü: 1618
Rep Puanı : 5764
Rep Derecesi :
|
![]() Fena Değildi
![]() Vatandaş: Hocam Araba Namaz Kılar Mı? Hoca: Kılmaz Vatandaş: Ama Renault Clio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2007
Teşekkür Etme: 73 Thanked 8 Times in 5 Posts
Üye No: 44627
İtibar Gücü: 1343
Rep Puanı : 410
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() güseldi
![]() Erkeklere Yaranılmaz! Ahmet komadadır.Yanında ise karısı...Ahmet'in gözleri nemli , kısık sesiyle karısına doğru bakar ve konuşmaya başlar: "İlk işten kovulduğum zaman yanımda idin. İflas ettiğim zamanda yanımdaydın.Vuruldugum zaman ilk gözlerimi açtığımda yanımda seni gördüm. Trafik kazası geçirdiğimde hastanede hep başucumdaydın... Karıısı takdir edilmenin mutluluğunda tabi. "Şimdi komadayım yine başucumdasın. Sonunda anladim ama, çok geç oldu; yahu sen ne uğursuz karısın!!!!"
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|