![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 2 Thanked 47 Times in 28 Posts
Üye No: 43617
İtibar Gücü: 1522
Rep Puanı : 4314
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() >>>>Soguk ve karli bir gecede tipiden yolunu kaybeden bir isadami ve>>sekreteri arabalarini terketmek zorunda kalirlar ve uzun bir>>yuruyusten>>sonra usumus ve islanmis durumdayken bir kulube bulurlar.>>Kulubede bir yatak, bir uyku tulumu ve bir suru battaniye>>bulunmaktadir.>>Geceyi gecirmeye hazirlanirlar ve isadami bir centilmen olarak,>>yatagi sekreterine verir, 'Ben yerde uyku tulumunda uyurum' der>> >> >>>Sekreter yatagina yatar,>>adam uyku tulumunun icine girerek fermuari ceker.>>Bir sure sonra tam uyumak uzereyken, sekreterinin sesini duyar;>>'Efendim,>>ben cok usuyorum.'>>Adam fermuari acar, uyku tulumundan cikar, bir battaniye alip >>kadinin>>>>uzerine orter, tekrar uyku tulumuna girer, tam uyumak uzereyken yine>>sekreterinin sesini duyar;>>'Efendim, ben hala cok usuyorum.' Adam yine fermuari indirir,>>tulumdan cikar, bir battaniye daha alip kadinin ustune orter, uyku>>tulumuna girerek fermuari ceker.>>Tam uykuya dalacagi sirada yine duyar; 'Ben yine çoooook>>usuyorum'.>>Adam yattigi yerden ; 'Bir fikrim var.' der,>>'Burasi issiz bir yer, Neler oldugunu kimse goremez, istersen>>evliymisiz gibi davranabiliriz.'>>Genc kadin kikirdar ; 'Tamam, bana gore hava hos.'>>Adam yattigi yerden avazi ciktigi kadar bagirir; 'OYLEYSE KALK>>KAHROLASI BATTANIYEYI KENDIN AL ! ! ! !
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|