www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 08-31-2007, 04:15 PM   #1
Shekil
Uzman ®

Shekil Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 16
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1866
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi : Shekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond repute
Varsayılan 'Tokat'a yakışır bir takım kurmaya çalışıyorum'

'Tokat'a yakışır bir takım kurmaya çalışıyorum'
Tokat Belediye Plevnespor, yeni sezona iddialı hazırlanıyor. Kadrosunda revizyonu giden Belediye Plevnespor, liglerden çekilen Arçelik takımından 3 oyuncuyu kadrosuna katarken iki yabancı oyuncuyla da görüşmelerini sürdürüyor.

Kadrosunda revizyonu giden Belediye Plevnespor, liglerden çekilen Arçelik takımından 3 oyuncuyu kadrosuna katarken iki yabancı oyuncuyla da görüşmelerini sürdürüyor.

Tokat Belediye Plevnespor Antrenörü Orhan Yavuz, 2 yabancı oyuncuyu takıma davet ederek izlediklerini kaydetti.

Karayip adalarından gelen Jason Octave ve Amerikalı Oyuncu Damien Scotl takımla birlikte antrenmana çıkarak performanslarını izlediklerini kaydeden Yavuz, "Yabancıların kalitesine gereğinden fazla önem veriyoruz. Ama çok astronomik rakamlar isteniyor yabancı oyuncu konusunda. 5 tane kaçırdığımız oyuncu oldu. Scotl, Amerika Milli Takımını ikinci grup kadrosunda 24 yaşında deneyimli bir sporcu. Geçen yıl ki oyun CD'lerini izledik. Onu bünyemize katacağız. Karayip adalarından gelen Octave'nın ise biraz manşet problemi var. Çünkü bu sene pasörümüz Burak mantalite olarak çok hızlı top veren pasördür. Dolayısıyla aynı şeyleri düşünüyoruz. Durum böyle olunca iyi manşette olan köşe oyunculara ihtiyacımız var. Hücumdan çok manşeti düşünüyoruz. Bu anlamda Scotl, bünyemize oturdu. Elimizden kaçırdığımız Dominik Cumhuriyetli sporcu vardı. Onun sıkıntısını hakikaten yaşıyorum. Belki onu tekrar alabiliriz. Çünkü busene takımlar çok güçlü Tokat seyircisi benim için çok özel. Bugüne kadar rakip takım olarak geldiğimiz ve Tokatlı olduğum için iyi biliyorum. Benim tüm isteğim Tokatlılara yakışır bir takım kurmak. Memur zihniyetli oyuncu istemiyorum" dedi.

Yavuz, ayrıca Tokat Belediye Plevnespor oyuncularından Turgay'ın takıma geri dönmek istediğini ifade ederek görüşmelerinin devam ettiğini kaydetti.

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:25 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.