![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 5 Thanked 41 Times in 34 Posts
Üye No: 43456
İtibar Gücü: 1686
Rep Puanı : 4181
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Büyük fedakarlık
Gol attığı zaman övülen, atamadığı zaman yerilen Mateja Kezman’dan ilginç sözler. Ülkesinde yayınlanan bir gazeteye verdiği demeçte Zico’yu eleştirdiği, Aziz Yıldırım’a ayrılma resti çektiği iddia edilen Sırp oyuncu, bunun kesinlikle doğru olmadığını belirterek, şunları söyledi: “Benim kimseyle sorunum yok. Zico’ya saygı duyuyorum çünkü o, kazanan bir takım yaratmak istiyor. Bu nedenle benim gol atmam artık ikinci planda. Önemli olan Fenerbahçe’nin kazanması.” ‘İşimi yapacağım’ “Tabii ki gol atamadığım için üzülüyorum ancak ben Türkiye’ye gol kralı olmak için değil, şampiyonluklar yaşamak için geldim. Teknik direktörümüzün tercihlerine de saygım var. Başkanla da bir sorunum yok. Gol benim hayatım. Ve en kritik golleri yine ben atıyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da işimi yapıp, takımımın kazanması için uğraş vereceğim. Ortamı germek isteyenlere izin vermeyeceğim. Arkadaşlarım gibi şampiyonlar Ligi’ne konsantre olmaya çalışıyorum.” Kaynak: Fanatik 05.09.2007
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|