www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-20-2007, 08:28 AM   #1
[мα∂ℓιηє]
ÇaKaL Üye

[мα∂ℓιηє] Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 5
Üye No: 44466
İtibar Gücü: 1630
Rep Puanı : 1110
Rep Derecesi : [мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of
Varsayılan Bunalıma girdi, eşini öldürdü, intihar etti 20.09.2007

Burdur'un Bucak ilçesinde bir şahıs, resmi olarak boşandığı fakat birlikte yaşadığı eşini öldürdükten sonra intihar etti. Cinayetin tek görgü tanığı çiftin torunu minik Hasret, savcıya olayı anlattı.

Edinilen bilgiye göre, olay, Çamlıca Mahallesi Sultan Ahmet Caddesi 851 Sokak No: 8'de meydana geldi. Belirlenemeyen bir nedenle bunalıma giren Mevlüt Altındal (47), önce 5 yıl önce resmi olarak boşanan ve 2 yıldır birlikte yaşayan eşi Keziban Anık'ı (46) av tüfeğiyle başından vurarak öldürdü. Altındal, aynı tüfekle başına ateş ederek intihar etti.

Çiftin, resmi olarak 2002 yılında boşandıkları ve 2 yıldır beraber yaşadıkları öğrenildi. Mevlüt Altındal'ın sağlık sorunları sebebiyle çalışmadığı; Keziban Anık'ın ise bir fabrikada işçi olarak çalıştığı bildirdi.

Bu arada, çiftin 4 yaşındaki küçük torun Hasret Yılmaz cinayetin tek görgü tanığı oldu. Minik Hasret, Cumhuriyet Savcısı'na, dedesinin gözleri önünde ninesini öldürdüğünü; daha sonra onu dışarı çıkarttığını ve kendisini vurduğunu söyledi.

Ölen çiftin kızları Kader Yılmaz ise, "Öğle saatlerinde babamı görmeye geldim. Birkaç dakika sohbet ettik. Nasıl iftarlarını yapacaklarını sordum. Sonra küçük kızımı babama bırakıp kendi evime gittim. Akşam saatlerinde ise kızımı almaya geldiğimde babamların yaşadığı evin yakınına yaklaştığımda silah sesleri duydum. Evin kapısının önünde kızımın ağladığını gördüm. Kızım bana 'Dedem ninemi vurdu' dedi." şeklinde ifade verdi.

Öte yandan, cesetler savcının incelemesinin ardından Bucak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
[мα∂ℓιηє] çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:12 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.