![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 5 Thanked 22 Times in 21 Posts
Üye No: 44466
İtibar Gücü: 1634
Rep Puanı : 1110
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Maçlardan önce kadroyu açıklamakta sakınca görmeyen Brezilyalı hoca, "Bu kez söylememeyi uygun buldum" diyerek kafa karıştırdı.
2.10.2007 ‘Önemli bir müsabaka’ Takımıyla çıktığı 15 Avrupa Kupası maçında 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi elde ederek, Fenerbahçe’nin genel durumundan çok olumlu bir tablo çizen Zico’dan sürpriz tavır... Her maç öncesi kadroyu açıklamaktan çekinmeyen tecrübeli teknik adam dün, “Kafamda kimlerin oynayacağını biliyorum, ama bu seferlik söylememeyi daha uygun buluyorum” diyerek 11’de değişiklik sinyali verdi. Önemli bir maça çıkacaklarını vurgulayan Zico, şu açıklamayı yaptı: “Motive durumdayız. Gruptaki durumumuzu netleştirmek istiyoruz. Kaliteli bir futbolcu kadromuz var, ama CSKA da evinde iyi oynayan bir takım.” ‘Vagner’i tanıyoruz’ “3’lü defans oynayacak olmalarının bizim için avantaj yaratacağını söylemek doğru değil. Vagner top ayağındayken çok yetenekli bir oyuncu. Ona özel bir dikkat vermemiz gerekiyor. Zeki bir oyuncu, ama Carlos, Edu, Lugano onu tanıyor, tarzını biliyor. Etkisiz hale getirebiliriz. Büyük takımlarda oynayan futbolcular bazen baskı görebilir. Kezman da bu oyunculardan biri. Takım arkadaşları ve biz destek olduk. Bu durumda sahaya en rahat o çıkacaktır. Kendine güveniyor. Kafasını yere eğmesi için bir neden yok. O büyük bir futbolcu. Semih eğer bizimle gelseydi, yedek kulübesinde oturacaktı.” Carlos: 3 puan için Roberto Carlos ise, alacakları bir galibiyetin kendilerini çok avantajlı duruma getireceğini ifade etti. Brezilyalı oyuncu, “Böylece ne kadar güçlü olduğumuzu göstereceğiz. Bu nedenle 3 puan istiyoruz. İnter maçı ruhunu yakalarsak, çıkışımızı sürdürürüz. Bu çıkışın altına düşeceğimizi de sanmıyorum. CSKA’daki tüm Brezilyalılar’ı tanıyorum. Takımlar hakkında analiz yapmak hoşuma gitmiyor. Yorum yapmak gazetecilerin işi. Ben sadece futbolumu oynayacağım. Kendimi fizik olarak iyi hissettiğim için Ankaragücü maçındaki deparları atabilirim” diye konuştu. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|