![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevgiler büyüttüm
kir çiçeklerinden, güneşin kanını emen umutlar yeşerttim bahar renginde al yeşil dağlarda kar erirken ceylanları emzirdim melekleri uyandırdım her sabah erkenden toplamak için düş kırıklarını aynalarda dudaklara gül ve rüzgar iliştirdim senin için gelmedin Lespina ak alınlı taylar koşarken alnımın çayırlarında al türkülerle inledim lekesiz sabahlara özlemler kanatıp *******in sayfalarında mavi rüzgarların terkisinde sevgiler yolladım sana Çoğaldıkça çoğaldı çılgınlığım kanımda milyonlarca yıldız tutuştu her suyun sesine bir gözyaşı bıraktım senin için bilmedin Lespina sensiz uzak bir dağ başı yalnızlığıyım ürpertilerde tiril tiril yapraklarım seni özlemenin korkunç uçurumunda, göğünü yitirmiş göçmen bir bulutum hasret ateşine bürünürken ******* uzun ayrılıkların dağladığı sevdalarda korkunç alevler içtim iç çekmeyi öğrendim, acı çekmeyi ve ardından oturup ağlamayı çocuklar gibi karışıp gitti göz yaşlarım çağlayanlara silmedin Lespina ey kırçıl saçlarımda yıldız tutuşturan alıp savuran yangınlara hazan bahçelerinde yaralı bir güldür kalbim şimdi dört mevsim aşkı kanayan sen ki, yüreğimde demlenen aydın her gece gözlerimde çiçeklenen aşk uzun saçlı hasretimdin geçen bütün mevsimlerde seni bekledim gelmedin Lespina özlemlerle yaralı bir yağmur bulutuyum şimdi firari bir hüznün girdabında yitirdim gül desenli sevinçlerimi bil ki, çağlayan bütün nehirler benim gözlerimdir benim yüreğimdir ağlayan bütün denizler su içtiğim bütün pınarlarda seni susadım düştüğüm her uçuruma bir tutam çiçek bırakır gibi bir tutam kor ve bir demet gözyaşı bıraktım senin için gelmedin bilmedin silmedin Lespina
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|