![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Memur saray yapmış ceviz dalına
Amman amman Çatısını yel uçurmuş gördünmü? Amanın yandım Amanın amanın amanın yandım Peynirini yedim reçeline bandım Maaşım bu ay yetecek sandım. Sabah evden iş yerime giderken Amman amman Boş cüzdamın cepten düşmüş gördünmü? Amanın yandım Amanın amanın amanın yandım Peynirini yedim reçeline bandım Maaşım bu ay yetecek sandım. Akşam üstü işten eve dönerken Amman amman Yanlışlıkla taksiye bindim gördünmü? Amanın yandım Amanın amanın amanın yandım Peynirini yedim reçeline bandım Maaşım bu ay yetecek sandım. Hafta sonu uğramıştım markete Amman amman Doldurduğum poşetleri gördünmü? Amanın yandım Amanın amanın amanın yandım Tezgahtarın güzeline kandım Maaşım bu ay yetecek sandım. Ev sahibin seni sordu dediler Amman amman Gözlüklerim yere düştü gördünmü? Amanın yandım Amanın amanın amanın yandım Ayvayı yedim reçeline bandım Maaşım bu ay yetecek sandım Maaşım bu ay yetecek sandım.
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
serseri_waynakh (10-03-2007) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 14 Thanked 35 Times in 30 Posts
Üye No: 44374
İtibar Gücü: 1524
Rep Puanı : 1562
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() kardeş dier yazıların gibi buda güzel
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|