![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir zamanlar, kartal iken, kuş oldum
Yaş kemale erdi, artık boş oldum Zevk eğlence bitti, sanki taş oldum Hayatın son demi, fenaymış oğul Evin odaları, sanki bir zindan Hayal çok, haber yok, bayırdan kırdan Hiç eser kalmadı, sohpetten sırdan Hayatın son demi, yamanmış oğul Can çeker diz tutmaz, sokak yabancı Gitsen kabul etmez, ne han, ne hancı Kadın, erkek olduk, kardeş ve bacı Hayatın son demi, boş imiş oğul Şikayetler arttı, beden paslandı Yürek bocaladı, beğin hırslandı Çoğu zaman yorgan, döşek ıslandı Hayatın son demi, yaş imiş oğul Çatal, kaşık el’e, ağır geliyor Çaresizlik her an, bağır deliyor Kulak iflas etmiş, sağır deniyor Hayatın son demi, betermiş oğul Gözler solmuş, görüneni görmüyor El titriyor, yırtığını örmüyor Can istiyor ecel, öte koymuyor Hayatın son demi, kahırmış oğul Stres, sinir, çocuklara eziyet Sıhhat bozuk, çok dağınık vaziyet Düşündükçe, ağlatıyor bu illet Hayatın son demi, zehirmiş oğul Hayal eder, geçmişime bakarım Bir pireye, yorgan, döşek yakarım Anlıyorum, çocuklaştım, sakarım Hayatın son demi, hüsranmış oğul Dişler bitmiş, içe düşmüş, yanağım Dil dönmüyor, kelam etmiyor ağzım Sıcak, soğuk, hep yanıyor, boğazım Hayatın son demi, zulümmüş oğul Ten sarardı, kan damardan çekildi Deva diye, ne şuruplar içildi Yolun sonu, rampalardan geçildi Hayatın son demi, hazanmış oğul Dalga bitti, su duruldu, don geldi Can bedenden, ayrıldığı an geldi Kalp titriyor, anlıyorum son geldi Hayatın son demi, vedaymış oğul Murat der alem’e, helallık verin Elem, acı, keder, derdim çok derin Anlaşıldı artık, toprak son yerim Hayatın son demi, ölümmüş oğul.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|