![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen bilemezsin
Bilemezsin benim bende olmadığımı *******imin, gündüzlerime karıştığını Güneşimin batıdan doğduğunu, doğudan battığını, Sen bilemezsin Gözlerimin bakıpta görmediğini Görüpte bakmadığını, ellerimin titrediğini Başka el tutmadığını, tutamadığını o günden beri O günden beri başka gül koklamadığımı Sen bilemezsin, lanet olsun sana da, aşkına da Diye bağırarak Terler içinde yatağımdan fırladığımı Unutma, unutma bu kabüsler bir gün Senide bulacak Senide bulacak bana atılan bu tokatlar Sende gidemeyeceksin birlikte gittiğimiz yerlere Yanacaksın, kavrulacaksın, bakıp imreneceksin sevenlere Ne mehtaba çıkacak, ne de yıldızlara bakacaksın Emin ol ki, benden, değil yaptıklarından Sen, aynalarda ki senden bile utanacaksın Nasılsa ben alıştım sensiz yaşamaya Seninle sensiz savaşmaya Masamdaki rakımı hayalinle demleye demleye Resimlerinede bakmıyorum artık Çıkmıyorum perdeleri çekili odamdan dışarıya Gıcık oluyorum ışığa Açılıyorum karanlığımın derinliklerine Kendimi buluyorum kendi kendime Sen bilmezsin Bilemezsin çıkıp gittiğin yüreğimi Karanlığının doldurduğunu Sen bilemezsin beni Yaşarken öldürdüğünü Bilemezsin!
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|