![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 5 Thanked 22 Times in 21 Posts
Üye No: 44466
İtibar Gücü: 1631
Rep Puanı : 1110
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız, NBA'de 'Flight'(Uçuş) lakabıyla tanınan James Wihite ile 4 yıllık anlaşma imzaladı. San Antonio Spurs takımından Fenerbahçe Ülker'e gelen basketbolcu, Fenerbahçe'de olmanın heyecan verici olduğunu söyledi.
James White için Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Basın Toplantı Odası'nda düzenlenen imza törenine Genel Sekreterimiz Vedat Olcay ve Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı Şube Direktörü Nedim Karakaş katıldı. Takımı güçlendirmek adına White'ın transfer edildiğini söyleyen Vedat Olcay, teknik ekibin takıma yapacağı katkı konusunda, White'a tam not verdiğini söyledi. Desteklerinden dolayı Başkan Aziz Yıldırım ve Yönetim Kuruluna teşekkür eden Nedim Karakaş ise "Özellikle Mahmut Uslu'nun yakın desteklerini hissediyoruz. James White, San Antonio Spurs'tan transfer edildi. Kendisiyle 4 yıllık sözleşme imzalıyoruz. Kulübe büyük katkıları olacak" dedi. Karakaş, sözleşmenin 4 yıl yapılmasıyla ilgili olarak ise, "Bizim uzun yılları kapsayan programımız var. Yönetimin 2010 ya da 2011 yılında Avrupa'da final oynama hedefi var. O nedenle uzun vadeli anlaşmalar yapıyoruz. Ancak 4 yıllık anlaşma yaptık diye, oyuncu illa 4 yıl burada kalacak diye bir şey yok. Uyum sorunu varsa ya da istediğimiz verimi alamazsak yollarımız ayrılır" dedi Takımımızın Euro Leauge'deki şansını de değerlendiren Karakaş, "Gurubumuzda iyi takımlar var. Tüm takımlar şampiyon olmuş. Bizim ilk hedefimiz bu guruptan çıkmak. Sonra da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz'' diye konuştu. James White ise, "NBA'de oynadım. Ancak şu an Türkiye'deyim. Kariyerime burada devam etmek istiyorum. Burada olmak heyecan verici" dedi. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|