![]() |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 46 Thanked 10 Times in 10 Posts
Üye No: 44467
İtibar Gücü: 1824
Rep Puanı : 2556
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gecenin sessizliği yanımda ve ben gökyüzünü seyrediyorum penceremden hüznünle.Yaptıklarım seni mutlu etmeye yetmedi biliyorum.Sözcüklerim,kurduğum boş cümlecikler sığmıyor artık,aklımdan geçirdikçe sıkışıyor kalbim,gözlerim doluyor,seni düşünüp ağlıyorum.. Ama sesimi sen duyamıyorsun!
Bitmesin bu gece sesim çıkmasa da duyurmak istiyorum sana.Çektiğin çektirdiğim acılara say ayrılığımızı.Ben sustum artık yeter,bu sefer ben haklı çıkardım onları olmaz demişlerdi;karşı çktım ama sonumuza bak şimdi!!Özür dilemeyeceğim senden haklısın başını ağrıtmak istemem.Sen benle seni paylaştın;ben ne yaptım seni benle paylaştığın kadar hakedemedim bile.. Ne kadar yazık! Aslında devam etmek istemiyorum bu şeye.. O kadar koyuyor ki böyle boş gözlerle resmine bakmak! Sana dönemeyeceğimi bile bile bıktım bu umudu beslemekten. 'Hayatımdan çık' desem ve o kadar kolay gidebilsen, imkansiz değil mi! Olmamış be aşkım yetmemiş yaşananlar,sevmemişim seni kendim kadar.. Seninle mutluluğu haketmiyorum ben! glceE |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|