![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 14 Thanked 35 Times in 30 Posts
Üye No: 44374
İtibar Gücü: 1523
Rep Puanı : 1562
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() şimdi en çok nelerden vazgeçiyorum - ki
sen cevabını biliyorsun şehir... eğer beni anlıyorsan kalbime düşür bunu - da bana korkaksın demekten korkma bütün bu istiklal yalnızlığımı gezdireceğim yoksa... şiirler şarkılar vuracak kulağıma bir çırpıda ezip geçeceğim onları.. bu gri kuşatmanın altında ya da seni mi arıyorum en çok beni mi sevgilim kaç sokak gizlenebilir bir kimlik ya bir aşk kaç yatak örtülebilir o düş yorgun geceyiz eni konu – yalan söylerken geceme akma ve bakma anlatamadıklarıma sadece süs intiharlarım... sus intikamlarım - seninle bir şeylerin çok şey yol olduğu yok oysa bu yok olsa tanrım... ben... acılarım nelere gebe sancılarıma kim ebe senden yukarı doğru kaç adım yürüyorum ayrılık.... günü hangi dünden anımsıyorum tarih sahiden tekerrür mü – terennüm mü - tarih pera bütün bu istiklal yalnızlığımı bastıracağım yağmur yağma yok ihtiras tramvaylarına bütün bu istiklal yalnızlığımı savuracağım sanki o yüzün izinde - peşi sıra bir hüzün içinde yara bere bir harabe olacağım... bir ömür sere serpe bir öfke... bir ömür sana bana bir yanlış... bir ömür kana kana kalacağım yine umdum yine yumdum gözlerimi kimi oldum seni buldum... kim oldum değil mi bir kapının açıldığı onun ortalığa saçıldığı yok olsa tanırım... sen... şimdi en çok senden mi yoruluyorum - ki sen cevabını biliyorsun seyir... eğer beni anlıyorsan kalbime düşür bunu - ve bana zavallısın demekten korkma |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|