![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57911
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() gün gelecek
sevincimi,hüznümü öfkemi ve sevincimi yazdığım onca şiirimden sonra bu şiirle ve bu deftere geride kalan sevgime ve senin üstüne nokta koyacağım hiç aklıma gelmezdi inan bana. Çünkü,bu şiirlerin sonu ya virgülle Yada üç noktayla biterdi hep. Ama son yaşananlardan sonra Yeter artık! Buraya kadar. Bu şiirimde sana ve geride kalan sevgime Son noktayı koyuyorum. Yemin ederim unuttum artık seni. Senin üstüne kimler geldi kimler geçti. Ama seninle iki küçük kol düğmesi gibiydik. Birleşmeden yapamazdık seninle. Ve gerçek olan bir şey vardı ortada Oda, O küçük kol düğmelerini Var gücünle kara toprağa savurduğundur Bana bu sevgiye bu vakitten sonra Nokta koymak düştü artık. Artık yaşananlar bir anıdan ibaret oldu ve, Ve ben son sözümü söylüyorum. Seni bir an bile hatırlamayacağıma yemin ediyorum. Adını anmayacağım artık. Adına çizgi çektim artık Ve bu şiire ve de bu sevgiye Son noktayı koyuyorum. Elveda ellerin olan ama hiçbir zaman benim olmayan ve Beni bir kalleş köpek gibi Sırtımdan vuran eski dost Elveda. Elveda bir zamanlar canını verecek kadar seven, Uğruna her şeyi göze alacak kadar kör olan ben, Yani ben son kez diyorum ki sana ELVEDA! Son kez bu şiirin sonuna ismini yazarak Ve üstüne kalbime attığın o inanılmaz acı veren Çizgi gibi bende senin üstüne çizgi çekiyorum Ve, Ve seni edebiyete kadar hatırlamamak üzere Son kez ama son kez, Mertçe ve delikanlıca Seni sana bırakarak Yemin ediyorum sana. YOKSUN ARTIK HAYATIMDA YOK…!!!
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|