![]() |
|
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 14 Thanked 35 Times in 30 Posts
Üye No: 44374
İtibar Gücü: 1525
Rep Puanı : 1562
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Maharetim olmuşsum
Ellerimin yakışığı Saçlarından doğsun gece Simsiyah ve baki İsterim Ve ayıplamam bir kez olsun güneşi Aşk dediğin Hani o yaratıcı kudret Hani kör saflık abidesi Gelir Her gelişinde ayrı anlam Gelir Arsızca benim olursun Çırılçıplak bir gecenin kuytusunda Yırtarken apansızca yağan zulmeti Gagasında yavrusuna hayat taşıyan yırtıcı ******* boyu göçmendi ******* boyu kaçak Kibrit suyuyla yıkandı Asit yağmurlarıyla Dişlerinden sağılmış engereğin Amansız zehir yağmuruyla Hissi girdabına dolansın Ne var ise benden yana Ki yoksulluk Her daim yakamızda eli Olmasaydı da olurdu der gibi Bir Allahsızlığa isyana talibiz Sevmenin keskin kınında yeni adı toprak olsaydı o vakit Derdik ustasıyız sevmenin Ama görüyorsun Ne yağız gök Ne de sedefli şafaklar sahiplenir İçimizdeki aşkı hissiyatı Biz de böyle seviyoruz deyip de Kesip atmak vardı Olsun varsın olsun Dağlar koynuna dolanıp Uzletli bir yaşama misafir Onlardan olduk Olmamak için çırpınırken Her şeyi kesinkes kabul ederek Küfür etmeden Yani koyup aklı bir kenara Senin doğrun benim doğrum diye paylaşamadık Bundandır elbet Sazımız dağlarda çalınır Sevdamız hakikatli çarpan yüreklerde Aşk şiiri yazmak bir yana Hece-hece Mısra-mısra damladık yaşama Kan da yanar dedik Biliyoruz Çünkü yandık Aşk dediğin Hamur yoğurmak gibi Toprağı işlemek Terini silmek gibi Ve beceremiyoruz debdebeli yaşamı Ne aşkı ne aşı Doğuştan açız biz Hem de en avunmazı en hayını Saldırmamız ondan memeye Yalnız candan sızan ak süte mi Yaşam boyu yaşama açız biz |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|