![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2019
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Gitmeni de istemedim kalmanı da. Gitmende tüketti yüreğimi kalmanda. Hiç ortası olmadı bu aşkın. Varlığında yokluğuna yokluğunda varlığına ağlattın.
Sevdin mi? Sevmedin mi? Birleştik mi? Ayrıldık mı? Ben hiç bilemedim. Hep iki ayrı noktadaydık biz. Baharda varsan güzde yoktun. Dilde varsan sözde yoktun. Ne başı oldu bu aşkın ne sonu. Ne gitmeyi bildin nede kalmayı. Ne gecesi oldu bu aşkın nede sabahı. Ne güneşi bildik nede ayı. Bu aşkın hep bir yarısı eksikti. Çok tökezledik biz bu aşkta. Ne düşmeyi bildik ne kalkmayı. Ben geldikçe sen, sen geldikçe ben kaçtım. Oysa biz ne kalmayı bildik nede kaçmayı…
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 76 Thanked 74 Times in 30 Posts
Üye No: 5666
İtibar Gücü: 1598
Rep Puanı : 4310
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Elİne SaĞllik
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 16 Thanked 207 Times in 111 Posts
Üye No: 4920
İtibar Gücü: 2141
Rep Puanı : 45383
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() bu dahada güzelll
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bioshock Başarısız Olacaktı! | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-27-2008 10:44 AM |
Başarısız olmak imkânsız/6 Ocak | Rexum | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-06-2007 07:46 PM |
başarılı- başarısız arasındaki farklar | GeCeLeR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-07-2006 05:10 AM |
başarısız değiliz | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 1 | 11-10-2006 03:54 PM |
Adayların başarısız olduğu alan Fen Bilimleri | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-28-2006 10:21 AM |