www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-15-2007, 07:21 PM   #1
KoJiRo
Aşmış Üye

KoJiRo Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 21
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8780
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi : KoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond repute
Varsayılan Matem Renkli Asil Gecemsin

******* ayrı hüzün katar içime. Siyah olduğundandır belki de kim bilir. *******in asilliği hep seni hatırlatır ve matem rengine büründüğünde hep seni anlatır. O an haykırırım tüm dünyaya seni sevdiğimi o an içimde sessiz ve kimsesiz çığlılar büyür, özlerim seni ve özlenmeye değer her şeyi. Sevdada özlem olmalı der bir söz özlem olmalı ki yüreklerde kalsın , özlem biraz da acı vermeli ki yürekler sevdanın değerini anlasın yürekler cesur olmalı ki sevdalar türkü tadında kalsın. İçimi acıtıyor sensizlik ve senin sevgisizliğin. İçimde bir buz kütlesi var sevgiyle ısıtılmayı bekleyen oysa bir sen vardın içimi ısıtacak. Şimdi ne yapsın sen söyle bu yürek sen yoksun. Her gece dua ederim gelmen için bir umut gözlerimi kapatıp ellerimi kalbim üzerinde birleştirip yatarım hem umut hem özlem hem de hayallerle. ******* günlere günler *******e devrilir ama sen gelmezsin. Ve yine o tüm asilliğiyle karşımda duran sen yani gece gelir yine seni hatırlatır bana yine seni anlatır ve yine beni ağlatır. Sevdim seni ve en büyük acıları bu sevgiyle tattım ben seni sevdiğim günden beri içim kanadı bu yürek her çileye alıştı bu beden hasreti çekti gözlerim yaşları sevdi bir tek sen beni sevemedin. Şimdi sana tek bir sözüm var ya gel sev beni yada git seni anlatacak seni hatırlatacak olan her şeyi de beraberinde al da git. Görmesin gözlerim seni , seni hatırlatacak hiç bir şeyi , belki o zaman daha kolay unuturum seni daha kolay atlatır yüreğim bu dağ gibi büyüyen hasreti. Sen gitsen de kalsan da benim gecem olacaksın o matem renkli asil GECEM!!!!

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:21 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.