![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() gecenin hiç bu kadar üstüme geldiği olmamıştı.
hiç bu kadar acı solumamıştım. sıkıntının hapsindeyim, neçe zaman sürer bilmem. yolda, izde, evde... ne varsa sensi olan her şey yok artık. tıka basa poşetlenip atılmış, kim bilir hangi martının gagasında. ya da hangi çingenenin parmağında karlı bir doğum gününde ya da bir şişe biranın içinde. gecenin hiç bu kadar üstüme geldiği olmamıştı hiç bu kadar unutmayı istemedim, unutulmayı da, düşlerimde olma diye uyumamayı da... zamanlı zamansız kahırlanmamıştım oysa su niyetine içer oldum susuzluğum bundan öte değil... gecenin hiç bu kadar üstüme geldiği olmamıştı bu doğan ruhsuz güneşin de içimi ısıtacağı yok grinin ortasındaki griyim şimdi, fark edilemeyişliğimle baş başa bakılığında görülmeyeceklerden, hissedildiğinde duyulacaklardanım ağladığında gri, sevdiğinde sevgi renginde olanlardanım gecenin hiç bu kadar üstüme geldiği olmamıştı aslında hiç bir şey üstüme gelmemişti senin kadar kimseyle rulet oynamadım,şimdi kendi kendime yok oluş cazibesiyle sarılmışım bir kere kaybedeceğim ya ben ya bendeki sen.... her şeyi bu gece düşürdüm ellerimden zaten kırılmış anılar tuz buz şimdi vazgeçmekle vazgeçilmeyi görmenin ürpertici sonunda geceye son kez küfür söyleyen ve son kez adını mırıldanan sefil, ufkumu senle genişlettim şimdi senle daraltıyorum seni her zaman seviyorum HOŞÇAKAL BİTANEM..........
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|