![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2287
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Meydanlara Çıktık Çıkalı
Sevmedim talancı, bu siyaseti Yurdumda olanı, gördüm göreli Hiç alamadık ki, verdik serveti Talan edenleri, bildim bileli Korkut töresiyle, adı konuldu Güvercinler uçtu, barış mı oldu Atatürk’ten beri, ülke soyuldu Ülkemizi böyle, sevdik seveli Mitinglerde çokça, yalan yapıldı Gidilen, her ilde, temel atıldı Her doğan çocuğa, borç bırakıldı Biz siyasete oy, verdik vereli Ümitler verildi, çok meydanlarda Hep orak çekiçle, boş kazanlarda Kandırıldık, namaz ve ezanlarda Bizler meydanlara, çıktık çıkalı Hiç akıllanmadık, Yassı Adayla Hep geriye döndük, büyük hışımla Neler yaşamadık, Maraş, Çorumla Sokaklarda kavga, yaptık yapalı Ne sağcıyım dedim, ne solcu oldum Ne politik görüş, ne örgüt sordum Ot gibi denilir, yaşayıp durdum Böyle yanlışlara, saptık sapalı |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Güzel Yolcu
İşlemişim seni güzel yolcu Her anıma, sevdama Akşamlardan sabahlara, İşlemişim seni tüm yaşadıklarımla. Savurmuşum gülleri. Saçlarının asi rüzgarından Savurmuşum! Özlemini işlemişim. Göz yaşımı sildiğim mektuplara. Birde kanayan yüreğimi eklemişim. Eklemişim kanayan satırlarla. Beklemişim seni güzel yolcu. Beklemişim solmayan güllerle Adına yazdığım mektuplarla beklemişim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Son Mektup
Gidiyorum Bir volkan misali bulutlara kusarak isyanımı Yamacımda yeşermiş umutları yok ederek çığlıklarla Bir rüzgar misali savurarak kaybolan yıllarımı Hiçbir hatıra bırakmadan ömrümün ardında Gidiyorum Kapkara bir bulut misali kurutarak göz yaşlarımı Yüreğimde büyümüş sevdalarımı eriterek İdam sehpasında beklemeden tek nefes hakkımı İtiyorum hayatımı ardıma, isyanın türküsünü söyleyerek Gidişim Volkanlarla Gidişim İsyanlarla Gidişim Sonsuzluğa Çürümüş vicdanlarda |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Özledim
Kokunu özledim birtanem o güzel kokunu, Hep ayrılırken fırsat bulup kokladığım kokunu, Ne de güzel gülerdin, hiç ağladığını görmedim, İnan ki canım senden başkasını bu kadar sevmedim. Sesini özledim birtanem o şımarık sesini, Öpmeye çalışırken bağırışını, haykırışını, Ne de güzel yürürdün, bana gelirken, Keşke hep gelseydin bana, gitmeseydin böyle erken. Aklımdan çıkmadın , çıkmıyorsun, hiçbir zaman çıkmayacaksın, Birlikte olduğumuzu duymadı kimse ayrıldığımızı da duymasın, Kalbimde saklayacağım seni kimse dokunmasın, Üzülürüm canımın içi ne olur ellerini hiç kimse tutmasın. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Nefsimizi Hesaba Çekelim
Yeni bir yila ümit ile girerken Nefsimizi bir hesaba cekelim Dünya'da savaslar sürüp giderken Nefsimizi bir hesaba cekelim Canli yayinda ne savaslar izledik Terorizme nice kurbanlar verdik Depremler'den afetler'den cok cektik Nefsimizi bir hesaba cekelim Acliktan ölüyor afrika'da insanlar Acikca katlediliyor tabiat'ta hayvanlar Tek ümit oldu piyango'dan milyonlar Nefsimizi bir hesaba cekelim Pazar'lara kadar indi ar ile namus Milletin üstünde kábus var kábus Vurguncu soyguncu üstelik mepus Nefsimizi bir hesaba cekelim Kalitesiz mal reklamlar'la övüldü Dar gelirli enfilasyon'la dövüldü Millet adeta israfa tesfik edildi Nefsimizi bir hesaba cekelim Havai fisekler milyarlari tutuyor Nice evsizler sokaklar'da yatiyor Aptallar parasini kumara atiyor Nefsimizi bir hesaba cekelim Trafik canavari aramizda gezecek Kimbilir hangi masumu nerde ezecek Kimi kan aglarken kimi eglenecek Nefsimizi bir hesaba cekelim Niceleri hastahane'de can pazarinda Bir cogu kan agliyor mapusta damda Ne yetimler yapayalniz yurtlar'da Nefsimizi bir hesaba cekelim Hastaliklarla issizlik yaris halinde Bunalimlar gelir bunun ekabilinde Kurtulamayiz biz bunun vebalinde Nefsimizi bir hesaba cekelim Ozan Guner costu yine daldi derine Canim feda olsun emekcinin terine Dokunulamaz milletin manevi degerine Nefsimizi bir hesaba cekelim |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Belamsın
Alışamadım yokluğunun acı zehrine Kayboldum sevdamın derinliklerinde Ağlıyorum yine düşlerimin bittiği yerde Unutamıyorum seni yine benim belamsın... Kaçamıyorum senden zincir vurmuşsun gönlüme Hasretini ekmişsin sevdamın yerine Gidemiyorum bırakıpta seni ecelimin peşine Tutsağın olmuşum senin yine benim belamsın... Diyorlar ellere gönül vermiş aşkının inadına Tuz serpmiş kapanmayan yarana Ben sevda degil dert almışım başıma Azrailim olmışsun yine benim belamsın... Sende yoksun yaşanmıyor birtek başına Bir damla gözyaşı oldun göz pınarıma Bir daha sevmek mi tövbe allah aşkına Sevmedim başkasını yine benim belamsın.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Gel Artık
Bu şehrin yıldızlı akşamları, Bu şehrin sokakları, Aşkımın tek şahididir. Onlar, Aşkımın tek göstergesidir. Onlar, Yıldız, gece, sen ve ben, Dördümüz birlik de; El ele gezerdik, Bu şehrin sokaklarında, Hani nerdesin şimdi. Ellerim seni arıyor. Yıldızlar ve gece bizi bekliyor. Gel artık sevgili… Ne olur gel artık, Sen gelmezsen toprak olup gideceğim, Toprakta sevda'mın tohum'unu yetiştireceğim… |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Ateş böceği
Ben bir uyudum,uyudum Uyandım alaca karanlık Kirpiklerim bile değmemiş Henüz birbirine Çöpçüler geçmemiş Amonyak kokulu sokaktan Çöpler darmadağın etraf da Köşe başlarında uğultular Şişeler paramparça İzmaritin henüz dumanı çıkıyor Pet şişelerle oynuyor kediler Karabaşın kuyruğunda hala teneke Dövüyor alaca karanlık da sokağı Evlerin damı akıyor Dere olmuş kaldırımlar Bitmiş pazarlıklar Dereyi yarıyor ince topuklar Arabalar sıralanmış park halinde Aralarından geçmek ne mümkün Rejim yapmak gerekli Esti mi rüzgar poyrazdan Uçuşuyor kağıtlar,poşetler Duraklarda reklam,sanat,film afişleri Hepsinin ucu yanık Beyaz gömleğim kurum lekesi Yağmış üstüme gecede Ve ben umutluyum Gecenin alaca karanlığında Her ateş böceği gördüğümde Hala yıldız sanıyorum....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Kader Zinciri
Sök at gözümdeki sperliklerini, Tamir et bedenimin özengilerini, Al kan ver dudaklarıma ol *******imin, Sar sıcağını donmuş ruhumun stepsi dolunayına, azıcık güç ver kaderin cilvesine, Tutsak beynimin koparsın zincirlerini, Duru karanlıkta titrek bir mum umut, Olgun bir yürek karda doğan bir güneş gibi, İlk oksijeni tokatla veren kader zinciri, Görülür hep ızdırabın izleri göz pınarlarında, Hep karanlığın güneşinde kavruldu kırılmış kaderim, Sıcak arayışıma her uzanışımda, neden donuk mehtap Kara gönlüme estir sıcak nefesini cennet melekleri, Solgun tenini yaklaştır,meltem sonsuzluğunun ezimetine, Vursun gönlüm zincirini, kader şarabının buruk lezzeti, Kaderim manasını yitirmişse sustursun zirvedeki çığlığı, Kurtul boynumdan kadersizlik, Kır halkalarını kötü kaderin sevgi ipliğini bağla, çiçek çiçek baharlaştır yüreğimi, Varsın acıların en kötüsünde ikamet edeyim, Aşk tomurcuklar versin bilmezlik karanlığında, Zaman çağırsın onu yalnış öğretilendeyse yüreğim, Acı ezerse mehtabı yıpranmış Gönlümde olsun bozkır mehtabı, Aynadaki müsvetler gölgem bile kaderimin peşinde, Sil kaderimi dünyadan, Buruk bir anı olarak kalayım, Bir oluk dolusu kan ver dudaklarıma, Unutulmuş bir kahkahamla kan kusayım Kaderin zinciri hep böyleyse, Günün ilk ışıklarıyla kaybolayım. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Gitme Zamanı Geldi
gitme zamanı geldi kimse tutmaz artık beni içim kan ağlar ben ağlarım durmadan gözyaşlarım sel olur içime dalarım yine,sen gelirsin aklıma unutulmuyorsun,ilk aşk buna derler sonra herşey anlamsızlaşır eskiden olsaydı keşke dersin hüzünlenirsin onu düşünürken ama o bilmez senin ne durumda olduğunu ve hayatın boyunca ağlarsın ölümü geçirirsin o an aklından ama ecel gelmez. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|