![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ücretsiz çalışan gece bekçisiyim bu şehirde
deli gibi yürüyorum kaldırımlarda sanki serseri boğulurken çırpınışları olur ya insanın denizde işte aynı öyleyim birtanem ne olursun dön geri hayal ettiğim şeyleri yaşayamayacağımı biliyorum benim olmazsan bile allahtan mutlu olmanı diliyorum çıkma hayatımdan bir mum gibi eriyorum inanki herşeyimle seni delice seviyorum söküp atamıyorum kalbimden allah kahretsin acılarımın çıkmazlarımın herşeyin sebebi sensin sen benim içimdeki yaşama sevincimsin beynime çizdiğim sevdanın kadının resmisin sen uykularımın katili gençliğimin bitişi sevdamın son sayfasısın sen duygularımın dili ömrümün gülü yaşam kaynağımsın sen yarınlarımın bitişi arkasından baktığım sevdamın gidişi irtifa kaybediyorum kanatlarımın kırılışı yaşamımın dibe doğru inişi kurtulmak istiyorum bir virüs gibi sardın her yerimi bıraktım unuttum bir kenera attım her şeyimi bitirip nokta koyamadım kahrolası sevgimi işte yoluna serdim gençliğimi sende bıraktım bütün benliğimi gecenin üçünde kalkıp sigara yaktınmı hiç geçeceğin yollarda nöbet tutup umutsuzca baktın mı hiç hayal dolu alemine kapılıp gerçeklerden bıktın mı hiç aklımdan çıkar korkusuyla uykularını bıraktın mı hiç
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|