![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Konum: KoCaELi
Yaş: 40
Mesajlar: 34,356
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8775
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() MALZEMESİ
5 adet orta boy soğan (yemeklik, çok incecik kıyılmış) 3 yemek kaşığı sızma zeytinyağı 10-12 dilim jambon (kibrit çöpü gibi dilimlenmiş) 1 çay kaşığı tuz 8 adet yumurta TARİF Önce soğanları çok incecik kıyalım ve 20-25 cm çapındaki bir tavaya zeytinyağını koyup, ateşin üzerine oturtalım. Sürekli karıştırarak soğanların rengi iyice sararıncaya kadar kavuralım. Sonra jambonları ekleyip, 1 dakika kadar soteleyelim. Hemen üzerine bir kabın içinde önceden çırpılmış yumurtaları ve tuzu aktaralım. Omlet iyice toparlanıp, pişince, diğer yüzünü bir kapakla çevirip, kızartalım. İki yüzünü de iyice kızarttığımız omleti sıcak olarak servise sunalım. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|