www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-16-2007, 09:28 PM   #1
KoJiRo
Aşmış Üye
 
KoJiRo Kullanıcısının Avatarı
 
Üyelik Tarihi: Dec 2006
Konum: KoCaELi
Yaş: 40
Mesajlar: 34,356
Teşekkür Etme: 21
Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8775
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi : KoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond repute
Cinsiyet : Erkek
Varsayılan Soğanlı Omlet

MALZEMESİ
5 adet orta boy soğan (yemeklik, çok incecik kıyılmış)
3 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
10-12 dilim jambon (kibrit çöpü gibi dilimlenmiş)
1 çay kaşığı tuz
8 adet yumurta

TARİF
Önce soğanları çok incecik kıyalım ve 20-25 cm çapındaki bir tavaya zeytinyağını koyup, ateşin üzerine oturtalım. Sürekli karıştırarak soğanların rengi iyice sararıncaya kadar kavuralım. Sonra jambonları ekleyip, 1 dakika kadar soteleyelim. Hemen üzerine bir kabın içinde önceden çırpılmış yumurtaları ve tuzu aktaralım. Omlet iyice toparlanıp, pişince, diğer yüzünü bir kapakla çevirip, kızartalım. İki yüzünü de iyice kızarttığımız omleti sıcak olarak servise sunalım.
__________________
KoJiRo çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla


Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı


Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:49 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.