![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8781
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Malatya'da bir ilköğretim okulu öğrencileri Malatyaspor'a destek amaçlı başlattıkları kampanya ile veli ve öğrencilerden bağış topluyor. Malatya Gazi İlköğretim Okulu öğrenci meclisi ve okul spor kulübü üyesi öğrencilerinin bir araya gelerek başlattığı kampanya çerçevesinde okul öğrenci ve velilerinden alınan bağışların Malatyaspor Kulübü'ne aktarılması planlanıyor. Okul Müdürü Gülten Turfanda, yapmış olduğu açıklamada, öğrencilerin kendisine böyle bir projeyle geldiklerini, kendisinin de ''sosyal sorumluluk duygusuyla hareket edilerek başlatılmış olan bu çalışmaya'' destek verdiğini kaydetti. Okulda kurulan bağış sandığıyla iki gün süreyle bağış toplanmasına onay veren Turfanda, şöyle konuştu: ''Okulumuz öğrenci meclisi ve spor kulübü üyesi öğrenciler bir araya gelerek Vali Halil İbrahim Daşöz'ün kent genelinde başlattığı kampanyaya destek vermek amaçlı bağış kampanyası başlatmaya karar vermişler. Bana gelerek konuyu anlattılar. Ben de sosyal sorumluluk duygusuyla hazırlandığına inandığım bu projeye destek vererek böyle bir çalışmanın okulda yürütülmesine izin verdim.'' -''1 YTL DE OLUR DAMLAYA DAMLAYA GÖL OLUR''- Okul Spor Kulübü Üyesi Bahar Karakoç, arkadaşlarıyla başlattıkları projeye ''1 YTL de Olur, Damlaya Damlaya Göl Olur'' adını verdiklerini belirterek, söyledi: ''Malatyaspor'un zor durumda olduğunu öğrendik. Valimizin başlattığı Malatyaspor'a destek kampanyasına katkıda bulunabilmek için böyle bir çalışma yapmaya karar verdik. Projemizi okul yönetimiyle paylaştık ve kendilerinden de aldığımız destekle çalışmayı hayata geçirdik.'' Karakoç, kampanyanın cuma gününe kadar süreceğini sözlerine ekledi. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|