![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hani ince gülüşlerinle
Gelişlerin vardı ya, Hani puslu sabahlarıma Güneşim olurdun Çiçekte yaprakta Uçan kuşta Turnaların kanadında solurdun Hani bir keklik sekişinde Ürkek ama mahzun Sarılırdın boynuma Bir kelebek gibi Hatırlıyor musun? Hani Akdeniz’in turkuaz suları bile İmrenir yakamozlanırdı, Çamur görmemiş ayakların Çamuru tanırken Kırmızı pabuçlarında Çiçekler tozlanırdı Hani seninle kurduğumuz Bahçelerimiz vardı İsim taktığımız ağaçlarımız.. Yanakların gibi menevişli Kirazlar dallarını dudağına eğerdi Bakışların, Ah o bakışların Bir ömre değerdi.. Bir kiraz koparsak beraber yerdik Melekler gibi saf, Çocuklar gibi şen! Ama mahzun Hatırlıyor musun? Artık o bahçeye giremiyorum Girsem gayyalar çıkıyor önüme Ağaçlarımıza bakamıyorum, Biliyor musun? Şimdi, Eylülün sararıp dökülen yapraklarından Sevdamın hüznünü soluyorum Turnaların kanadına tutunup gelmiyorsun, Onları da mı vurdular ne? Sen mi yoruldun? Hani Al yazmanın alıyla Terimi silerdin Yağmurlar gibi gelmiştin Sellerce gidiverdin!...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|