![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8762
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() Şampiyona lideri Lewis Hamilton, sezonun son yarışında pol pozisyonunu alamadığı için hayal kırıklığına uğradığını söyledi. Hamilton, son zaman turunda, 2. sektörün en hızlı ismi olmasına rağmen son sektörde pol pozisyonunu Felipe Massa'ya kaptırmıştı. Yarınki yarışa Hamilton, şampiyonaki rakipleri Kimi Raikkonen ve Fernando Alonso'nun önünde 2. sırada başlayacak Hamilton, "Çok yakın bir seans oldu. Baştan sona büyük keyif aldım. Aracın sürüşü kolaydı ve takım bizi pitstoplardan sonra iyi yerlerde piste döndürdü. Aslında son turum iyiydi fakat son virajda zaman kaybettim. Bir hata yapmadım fakat o zamana kadar kazandığım zamanı kaybetmek istemiyordum. Bunun dışında iyi bir turdu. Oldukça mutluyum ve yarışa başlamak için iyi bir yerdeyim." İngiliz Pilot, ekstradan bir baskı hissetmediğini ve şampiyonanın çekişmesinden zevk aldığını söyledi. Son olarak Hamilton şunları söyledi, "Çok heyecanlıyım ama rahat hissediyorum. Aracın durumu iyi, pisti seviyorum ve seyirciler harika. Desteklendiğimi görmek güzel. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|