![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Acaba elveda diyen önce ellerin mi göz mü
Bende ıslanan kirpikler mi küllenen yüz mü Seni önce gören yüreğim mi bende ki öz mü Bizdeki papaz nazarlı muska mı kem söz mü Hala gelmiyorsan vah vah Başkalarına anlatamıyorum içimdeki demi Hangi kul vardır kula davranır ki böyle acemi İnandım artık havva da çok üzmüştü ademi Elmayı yemeseydi ademde yazardı şair sitemi Hala sitem ediyorsan vah vah Gel hile katma arşimet kanunlarına yakalanırsın Aşk terazisinde saf ayarımsın benden de sarrafsın Mihenk taşının en önde gideni içimdeki serdarsın İster inan ister inanma yaratana sen günahımsın Hala bana inanmıyorsan vah vah Aşk meydanında keşkeyi silmiştim dil hanemde Yoğurdum keşkeleri ekşidi yoruldu tek sayende Bak nazsız şiirlerim meşk ediyor oldum sazende Şiirlerim gelmen için kıvırtıyor raks etti hanende Hala şiirlerime de inanmıyorsan vah vah Ne ağaçlar gördüm çığ düşmüş dalları kırılmış Kırılan benim kıran sen kış hep bende kalmış Yunus gibi piştim senin gibi kimse yakmazmış Pir sultan misali dostun tek gülü yaralarmış Hala sözünden dönüyorsan vah vahhh.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|