![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2034
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Papazı vurduk Papazı bulduk
>> > >> >Yer, Trabzon. >> >Bir papaz öldürüldü. >> >Sebebi her ne olursa olsun... >> >Papaz Hıristiyan, İtalyan. >> >Öldüren Müslüman, Türk. >> > >> > >> >Papaz için Roma'da cenaze töreni yapılacak... Törenin yapılacağı >>katedralin >> >ismi, San Giovanni in Laterano... Vatikan'daki San Pietro'dan sonra >> >Roma'daki en önemli katedral... İtalya'nın en önemli devlet >> >adamları, askerleri, polisleri ve sanatçıları için bu katedralde >> >cenaze töreni yapılıyor. Yani bir anlamda, "devlet kilisesi..." >> >Türkiye'ye uyarlamak istersek, en önemli insanlarımızın cenaze >> >töreninin yapıldığı Ankara Kocatepe Camisi gibi... >> > >> > >> >Yer, Roma... >> >Şehrin göbeğinde bir trafik kazası oluyor. >> >İtalyan papaz öldürüldükten 24 saat sonra... >> >Turist otobüsünün freni boşalıyor, uçuyor. >> >12 Türk ölüyor. >> >Çoğu ağır, 18 Türk yaralı. >> > >> > >> >Merak ettim... >> >Marcello Ugolini'ye sordurdum... Kendisi, 60 küsur yaşında, >> >İtalya'nın >>en >> >tecrübeli ve en saygın gazetecilerinden biridir. >> >"Roma şehir merkezinde bugüne kadar böyle bir kaza oldu mu?" >> >Cevap şu: >> >"Otomobil icat edildiğinden beri, Roma şehir merkezinde böyle bir >>kazanın >> >örneği yok. En son 1980'de bir trafik kazası olmuş ve 3 kişi >> >ölmüştü. 3 ölümlü bu kaza Roma şehir merkezinin en önemli trafik >> >kazasıydı. 12 >>ölümlü >> >kaza, Roma tarihinin rekoru..." >> >Allah allah? Enteresan... >> >Peki kaza neden olmuş? >> >Başka bir otomobil ile mi çarpışmış mesela? >> >"Hayır..." >> >Peki nasıl olmuş? >> >"Mekanik arıza gibi görünüyor. Ya freni boşalmış, ya da lastiği >> >fırlamış yerinden... >> >Yol kenarındaki duvarı yıkıp, 15 metrelik boşluğa uçmuş..." >> > >> > >> >İki millet. İki ülke. İki din. >> >Arada sadece 24 saat var. >> >Coincidenza... >> >Yani tesadüftür, tesadüf...
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 10 Thanked 34 Times in 20 Posts
Üye No: 5897
İtibar Gücü: 1519
Rep Puanı : 1958
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Çok Teşekkürler Sağol.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 61 Thanked 46 Times in 23 Posts
Üye No: 43997
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : -1404
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() "içinizi dökün" bölümünden "serbest kürsi"ye taşınmıştır.
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tesadüf | C0M!S3R-eX | Komik Fıkralar | 0 | 06-25-2009 03:18 PM |
Vay be ne tesadüf | TυяKѕ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-06-2008 01:48 PM |