![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Rüzgarlarla yoldaş olmuş
denizler gibiyiz. Yanyana geldikçe , Kumsallarımızı dövüyoruz . Peynirle şarabın yarenliğinde sigara içimi öfkelerle Geçmişten gelip ; Bugünün molalarında , Yarının terlemelerinde tıkanıyoruz . Dalgalarımızın dövdüğü kayalar , Buruk şarabın çürüttüğü peynir , Bugünün yorgunluğundaki gelecek , Ve biz... Her sevinç , her beis , her yeis ; Küçücük adalar olmuş yaşam rotamda . Ne yapsam hepsi sana çıkıyor Roma olmuş gün doğumları , batımları Zirvelerimde sisler var , Düşüncelerim çıkılmaz bataklık . Binbir umar arıyorum Seni de peşimden sürükleyerek . Yelkenlerim inmiş , Emanet limanlarda rüzgarlarını bekliyorum , Bizim olacak yarınlara , aydınlıklara . Bitmez bir kasım ayındayım Denize , güneşe ,yeşile ,dalgaya doyasıya hasret . Esmeyince rüzgarların , Tutmuyor planlarım . Sen yağmurlardan özür dilerken Ben ,bir tutam umudun vurgunlarındayım sensiz . Özür dilediğin yağmurlara inat Yamaçlardan uçasım geliyor sisler arasından ovaya . Gelmene özendiğim zamanlarda Vurgunlarımdan darbe almış Kuruttuğum çiçekleri , dalları , yaprakları savuruyorum Aşağılara Aşağılara Yağmurlar baksın da Gözyaşı neymiş , görsün diye 21 .03.2003 Afyon 04.00
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|