![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yanarım,
Yanarım yandığım dünyada avare yaşadığıma Biçare olduğuma Ne bir icadım var olmuş yada olacak Ne bir adım var benden sonra kalacak Dallarım meyvesiz ağaç dalı gibidir renga renk Çiçeklerine bakıp aldanmayın Elma değil,armut değil, nar değil Dökülür göz yaşlarım, boşuna sallamayın Yanarım onsuz geçen yıllarıma Bir arı gibi çiçeğine konamadığıma O benim,ben onun olamadığıma yanarım Ne yıldızlara ulaşabiliyorum gök yüzünde Ne yer yüzünde yaşayabiliyorum adam gibi, özgürce Sanki hayatımın tarlasına Olmazların tohumunu ekmişler Var oldukça kullan diye Elimde orak Sallıyorum sağa sola, almak için ürünü Neye yarar emeğim, neye yarar alın terim Buluyorsam sonunda, her şeyin çürüğünü Yanarım, Yanarım çakalın, kurdun, hırsızın, uğursuzun Sahipli olduğu ülkemde, sahipsizliğime İçime hapsettiğim, sesime, sessizliğime Bana dokunmayan yılan, bin yıl yaşasın diyenlerin haline Yanarım dünyanın ufkunu açacak,bilim adamlarının Ufuksuzluğuna Yirmi birinci asırda, ufurukçuların varlığına Okumak anlamak içindir anlayışının yokluğuna yanarım Yanarım Pazar çöplüklerinden, yiyecek toplayanlara Bir gecede eğlence denilen tepinmelere, ödenen milyarlara Mapus damlarında düşünce suçundan yatanlara Hastanelerde rehin kalanlara Banka kuyruklarında ölenlere Feryat edercesine kan deryası gibi dökülen, Göz yaşlarına yanarım Yanarım tozlu raflarda okunmayı bekleyen kitaplara Hala okuyup yazamayanlara Küçük düşünüp, büyük konuşanlara Halktan beslenip, haktan bihaber olanlara yanarım Yanarım bu vatanı soyanların,ellerini sıkıp saygı duyanlara Ziyaret edip hatır soranlara Yanarım, yanarım ben benden beter olanlara, Yanarım.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|