www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-27-2006, 02:07 PM   #21
İLTERİSKAGAN
Yeni Üye

İLTERİSKAGAN Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 5
Üye No: 15512
İtibar Gücü: 1411
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi : İLTERİSKAGAN is on a distinguished roadİLTERİSKAGAN is on a distinguished road

arkadaşlar daha iyi bir Türkiye için yapılan teşhilerin hemen hepsi doğru ve katılıyorum. şu ana kadar dikkat edilmeyen yönlerden biriside Ülkemizde denetim sisteminin gevşekliği. gevşek bir denetim sisteminde herkes ülke yasalarını kendi çıkarları için kullanır. nitekim çeşitli kurum, kişi, zümre ve oluşumlar çıkar çevreleri istediği gibi yasaları kullanıyor. ama malesef ülkeyi yönetenler bu duruma seyirci kalıyorlar. Ben iddia ediyorum ki yasalarımız gayet güzel. tek sorun ceza yasasını biraz daha sıkılaştırıp, denetlemeyi artırmak. adam vergi vermemek için birilerini görüyor. suç işlediği zaman arkasındaki dayısını arayıp olaydan sıyrılıyorlar.
Ülkemizin birliğini ve beraberliğini tehlikeye atacak olan bazı ********ler (ayrılıkçılar) kamu kurumlarından temizlenmeliler. her konuda sıkı denetleme yapılıp otokontrol sistemi Avrupa Birliğindeki gibi bir seviye ye getirilmesi lazım. eğer ülke yönetiminde bulunan Bürokratlar ve devlet memurları daha doğru ve çalışkan insanlardan seçilirse, kötü niyetliler ve Bankamatikçiler ayıklanıp atılırsa Ülkemiz gerekli hamleleri ardı ardına yapacaktır. İktidara gelen partiler cesur olmalılar. korkmasınlar. bizlerde bu türde düşünen partileri halkça destekleyelim. özellikler Şerefsiz Apocular ve Vatan Hainlerini devletin kadrolarından ayıklamak lazım
ve onları iyice takip etmeliyiz. devlet dairelerinde malesef bu insanalar hala çalışıyor.
İLTERİSKAGAN çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-27-2006, 02:21 PM   #22
İLTERİSKAGAN
Yeni Üye

İLTERİSKAGAN Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 5
Üye No: 15512
İtibar Gücü: 1411
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi : İLTERİSKAGAN is on a distinguished roadİLTERİSKAGAN is on a distinguished road

EVET ARKADAŞLAR BENİM NACİZANE FİKRİMDE üLKEMİZDE DENETİMİN GEVŞEKLİĞİ. Ülkemizin en büyük sorunu denetim. denetleme sistemi malesef çok gevşek. bu konuyu sanıyorum bir çok kişi atlıyor. Ülkemizin Gerekli hamleyi yapabilmesi için sırtındaki asalakları ayıklaması lazım. bazı çıkar çevrelerei ve asalak ********ler denetleme sistemi baltalamaya çalışıyorlar. bu konuya dikkat çekmek istedim.
İLTERİSKAGAN çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-27-2006, 09:00 PM   #23
zapata
Daimi Üye

zapata Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 71
Üye No: 8584
İtibar Gücü: 1551
Rep Puanı : 3025
Rep Derecesi : zapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud of

daha iyi bir türkiye için gereken tek bir şey var EĞİTİM
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı