![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 14 Thanked 35 Times in 30 Posts
Üye No: 44374
İtibar Gücü: 1530
Rep Puanı : 1562
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hayat Kaçırılmış Bir Otobüs Misali
Yağmur acı bir buse içimde kanayan Yagmur ruhumda bir hüzün acıtan Dudağımdaki en asi çığlık, söyleyemedigim Sen duyamazsın yüreğimin sesini Anlayamazsin Gözlerimde derin bir uyku sabaha varan Yagmurdur beni duyan Bilemezsin ne haldedir Kanatları yaralı kırlangıçlar Bu gün firarda ömrüm Düşlerim kırılgan Titreyen alev eritirken mumunu Gündüze dönerken gece damlarda Odam bana benzemiş Heryer savaş alanı görünümünde Darmadagan... Örtüyor enkazım tüm umudumu Bir beste dilde yarim,yitik.ahuzar... Herbir köşede hayallerim Delik ,deşik Odam soğuk gülüşler yalana gebe Ben tarumar Acı birikmiş sinsice Çıkmayı bekliyor yaşlar yuvalarından Tüm Şiirler ağlamaklı bu sabah Tenim soluk Hayat kaçırılmış bir otobüs misali Uzaklaşip gidiyor Sessizce Deniz görünmüyor bu şehirde Dersin ki; çekilip gitmiş Bütün mavilikler bana küs Bir çocuk ağlıyor son nefesinde Bir cigara yakıyorum sensizliğime Dumani uçup giderken rüzgârdan Beni almıyor yanına yine Kalakalıyorum buralarda İçim buruk,halim ziyan |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|